Muslimsk praktikant i dansk firma: Snakkede kun om koranen

Lige nu bliver det debatteret om danske firmaer kan afvise praktikanter og lærlinge med rødder i Stormellemøsten og Afrika. Her er en vidneberetning om en muslimsk praktikant, der forlangte et islamisk bederum.


Se også Polisen anmäls till JK för att ha stoppat koranbränning

Læs også Dan Rachlin blev Leos skæbne ⚰️🪦 

2 Kommentarer på "Muslimsk praktikant i dansk firma: Snakkede kun om koranen"

 1. Vi skal nærmest 24/7 have at vide hvor godt det går ude på virksomhederne med at få migranterne ind på arb.markedet. Det hele drejer sig om billig arb.kraft for globaliserede virksomheder der kun tænker på en ting at få så stor vækst som muligt. Og det går ud over både medarbejdere og dem der skal arbejde sammen med disse kulturberigere. De eneste der lukrerer og vinder på dem er virksomhedsejerne og storkapitalen, som kan score kassen på det hele.
  Når man så læser en artikel som denne, får man jo den anden side af det med alle de her raketforskere, atomfysikere, hjernekirurger og IT-specialister vi har fået ind fra alle mulige såkaldt dysfunktionelle ‘shithole countries’.
  Virkeligheden er jo en helt anden for de fleste migranter, der skal prøve at begå sig på arb.markedet. Det fungerer slet ikke pga. mange kulturelle (religiøse) stridigheder og konflikter som ikke kan forenes med de danske værdier på arb. markedet. Men lige netop dette kommer jo ikke frem i offentligheden i andet end et forum som f.eks dette.

  • Jeg synes, det er endnu værre. Det virker faktisk ikke på mig som det danske erhvervsliv tænker på pengene. De vil bare rent principielt meget gerne være med til befolkningsudskiftningen pga et ubegrundet had til deres landsmænd, er faktisk min konklusion. Det er mit indtryk at erhvervslivet går rigtig meget op i den statsstøtte, de kan få for at ansætte de masseindvandrende muslimer på prøve. De virker faktisk særdeles idealistiske omkring dette deres maniske ønske om at udskifte danskere med udlændinge på arbejdsmarkedet, UANSET at de taber penge på det både på kort og langt sigt, fordi arbejdet ikke udføres tilnærmelsesvist så godt som hvis det var danskere, der udførte det.
   Dvs at vi i virkeligheden taler om rent og uforfalsket had mod og tyveri af skattemidler fra de danske lønmodtagere og skatteborgere, som går direkte til importen af udenlandske arbejdere, som IKKE øger hverken profit eller effektivitet for erhvervslivet. Danskerne financierer med andre ord bare deres egen kostbare og ovenikøbet urentable overflødiggørelse på arbejdsmarkedet via skatten- og betaler på den måde direkte til firmaerne, for både den arbejdsmæssige overflødiggørelse og befolkningsudskiftningen!
   En meget brugt påstand om danskerne er jo at de ikke vil have lavstatus service jobs og at det er grunden til at man ønsker at ansætte udlændinge- især muslimer. Det tror jeg ganske enkelt ikke på. Det er endnu en løgn fra firmaernes side. Danskerne vil gerne have alle mulige slags jobs. Også lavstatus-jobs. Men arbejdsbetingelserne er håbløse pga den store masse af udlændinge og især muslimer, der helt automatisk opfører sig på en måde, der er ekskluderende for alle andre befolkningsgrupper end deres egen. Og dermed bliver det ikke muligt for danskere at kunne udføre sådanne jobs ordentligt. Der er for mange “mod”-arbejdere, i forhold til medarbejdere/kolleger.
   Det er skruen uden ende og da danskerne bliver færre og færre mens indvandrerne bliver flere og flere er udsigterne til godt arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen for etniske danskere i fremtiden om muligt endnu ringere end nu- hvis overhovedet tilstede.
   Det er som om der er en tvangstankegang i hele det statsstøttede danske erhvervsliv- danskerne SKAL udskiftes fordi holdningen åbenbart er at de er forkælede og dovne og så priviligerede at de ikke gider at arbejde. Intet kunne være længere fra sandheden. Men påstanden vil blive fastholdt krampagtigt for at retfærdiggøre importen af endnu flere muslimer til Danmark. Og som sædvanlig spiller den løgnagtige rødnazistiske medieverdens repræsentanter med på melodien.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.