Brøndby IF’s tunge arv

Brøndby IF har lige nu to betændte sager, der trækker tråde til Afrika og voldelig opførsel. Den ene sag, der omfatter Brøndby-hooligan Kevin Werner, kører i Østre Landsret og indeholder vold og 1300 sexovergreb. Den anden omhandler, ifølge medierne, den tunesiske Brøndby-spiller Anis Ben Slimane, der har slået holdkammeraten Mathias Greve i ansigtet.

Ifølge Ekstra Bladet slog Anis Slimane sin holdkammerat Mathias Greve i ansigtet efter en intern træningskamp. Københavns Vestegns Politi modtog efterfølgende en anmeldelse om vold. Københavns Vestegns Politi skriver nu på sin hjemmeside, at der ikke er grundlag for at rejse en sigtelse:

Status i forbindelse med hændelse på Brøndby Stadion

Efter at have gennemset overvågningsvideo, rejser Københavns Vestegns Politi ikke sigtelse i den hændelse, der udspillede sig mellem to fodboldspillere på Brøndby Stadion i tirsdags.

Tirsdag den 14. februar omkring kl 12.30 var der tumult mellem to fodboldspillere i sekunderne efter en træningskamp på Brøndby Stadion. Efterfølgende modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om vold, og hændelsen er blevet efterforsket.
Politiet har ved den indledende efterforskning bl.a. gennemset videomateriale, hvoraf hændelsen fremgår. På den baggrund har politi vurderet, at der ikke skal rejses sigtelse for vold i sagen.
”Vi har set video igennem og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning, er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.
 
Til vurdering af dette spørgsmål har København Vestegns Politi særligt lagt vægt på, at der i kontaktsport som fodbold, fra tid til anden bliver udøvet handlinger, som er voldsomme, men som ikke selvstændigt er en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold.
 
De involverede parter er underrettet.


Se også Tekniken på S4 förklarad av Bob Lazar med avslöjande om arkeologiskt ufo förvarat på Area 51

Læs også Manden bag Muhammedkrisen fører valgkamp for Alternativet 

Be the first to comment on "Brøndby IF’s tunge arv"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.