Københavns Vestegns Politi rejser ikke sigtelse efter episode på Brøndby Stadion

Ifølge Ekstra Bladet slog fodboldspilleren Anis Ben Slimane fra Brøndby IF sin holdkammerat Mathias Greve i ansigtet efter en intern træningskamp. Københavns Vestegns Politi modtog efterfølgende en anmeldelse om vold. Københavns Vestegns Politi skriver nu på sin hjemmeside, at der ikke er grundlag for at rejse en sigtelse:

Status i forbindelse med hændelse på Brøndby Stadion

Efter at have gennemset overvågningsvideo, rejser Københavns Vestegns Politi ikke sigtelse i den hændelse, der udspillede sig mellem to fodboldspillere på Brøndby Stadion i tirsdags.

Tirsdag den 14. februar omkring kl 12.30 var der tumult mellem to fodboldspillere i sekunderne efter en træningskamp på Brøndby Stadion. Efterfølgende modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om vold, og hændelsen er blevet efterforsket.
Politiet har ved den indledende efterforskning bl.a. gennemset videomateriale, hvoraf hændelsen fremgår. På den baggrund har politi vurderet, at der ikke skal rejses sigtelse for vold i sagen.
”Vi har set video igennem og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning, er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.
 
Til vurdering af dette spørgsmål har København Vestegns Politi særligt lagt vægt på, at der i kontaktsport som fodbold, fra tid til anden bliver udøvet handlinger, som er voldsomme, men som ikke selvstændigt er en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold.
 
De involverede parter er underrettet.Se også Turkiet godkänner Finland men inte Sverige i Nato efter Rasmus Paludans koranbränning

Læs også Omar El-Hussein ‘s somaliske hjælper skal i fængsel igen 

2 Kommentarer på "Københavns Vestegns Politi rejser ikke sigtelse efter episode på Brøndby Stadion"

 1. Lidt søndagstanker:
  Det er det her, der er mest interessant ved denne sag. Der har jo været en i Brøndby IF, der har ment at det kvalificerede til vold og har anmeldt sagen!
  Hvem har det været? Greve? En holdleder? Klubben som sådan? Det fremgår ikke noget sted.
  Som jeg læser politiets meddelelse, så er det desuden politiet selv, der har set overvågningsvideoen og besluttet sig til at den politianmeldelse kunne de da ikke tage alvorligt.
  Enten har det her været et eksempel på moderne fodboldspilleres krænkede klynkekultur, hvor en voldsom tackling resulterer i flere ugers tuderi og flæben fra den ramte spiller (i modsætning til “gamle” tiders herrekultur, hvor man gav håndslag efter en voldsom tackling eller ligefrem et håndgemæng, og så bare kørte videre)- eller også har det været et eksempel på muslimske spilleres konstante voldsparathed overfor “vantro” og deres generelle trang til at ville dominere omgivelserne, som nu ovenikøbet har fået støtte fra politiet, der har nægtet at tage en politianmeldelse for vold alvorligt.

  Sådan er det jo med muslimer. Igår kom jeg forbi Toftegårds Plads i Valby, hvor to muslimske mænd i 30erne stod og debatterede, mens to små muslimske drenge, der så ud til at være i familie med de to mænd, løb rundt på pladsen med to store kæppe og prøvede at slå pladsens duer ihjel. Duerne fløj skræmte rundt til højre og venstre og ingen af de to muslimske mænd havde lyst til at afbryde drengene i deres opførsel. Fuldstændigt hensynsløst og meget typisk herrefolksagtig opførsel fra politikernens etniske favoritgruppe, som politikerne åbenbart mener skal afløse danskerne som Danmarks fremtid..

  Under alle omstændigheder så kommer jeg til at se forsvindende få minutter af denne sæsons Superliga med Brøndby IF- i høj grad fordi det er blevet en liga for alle mulige andre end danskere. Danske mænd gider åbenbart ikke spille fodbold mere? Eller er det mon fordi at Superligaen er oversvømmet med billige afrikanske og mellemøstlige spillere, og at folk netop derfor ikke gider se deres “lokale” hold mere?
  Vi kunne jo lige så godt befinde os i Nordafrika, sådan som den demografiske sammensætning af Superligaens hold efterhånden ser ud.
  Så kunne man jo bare tage til Algeriet og se deres liga, hvor spillerne ser ud ligesom dem, der løber rundt her i landet. Særlig dansk er den ihvertfald ikke at se på.
  Er det ikke også bare så herligt med det grænseløse og identitetsløse samfund, hvor alle, der ikke går ind for afskaffelse af grænser, fri indvandring og opløsning af det vesteuropæiske kulturgrundlag, kaldes for racister og nazister?.. (ironi kan forekomme).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.