Paludan vil brænde koranen foran Tyrkiets ambassade hver dag i to måneder

Fredag nægtede PET Rasmus Paludan at brænde koranen foran Tyrkiets ambassade. Nu har Rasmus Paludan og Stram Kurs anmeldt en demonstration / koranafbrænding foran den tyrkiske ambassade hver dag de næste to måneder.

Rasmus Paludan og Stram Kurs har også anmeldt demonstrationer foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter.

(Foto: Koranafbrænding foran den tyrkiske ambassade i København)

Se også Rasmus Paludan måste trotsa myndigheter för att bränna Koranen varje dag

Læs også Manden bag Muhammedkrisen fører valgkamp for Alternativet 

2 Kommentarer på "Paludan vil brænde koranen foran Tyrkiets ambassade hver dag i to måneder"

  1. Ja, lad Koranen brænde ned i helvede 🔥

  2. Men Rasmus ved jo godt at regeringen har lavet en aftale med Erdogan om at ingen får lov til at brænde koranen af i de kommende måneder? Dette er selvfølgelig bare ubekræftede rygter, udbredt af en fordrukken taber og ikke noget, regeringen nogensinde ville indrømme, men det er formentlig noget, Tyrkiet har presset på for at få gennemført, hjulpet af islamofile danskere, svenskere og nordmænd, der vil have Sverige med i NATO og tror at hvis man opfører sig som tyrkerne vil have, så bliver de lige pludselig flinke.
    Så kan man påstå at Erdogan dikterer graden af ytringsfrihed i Danmark i øjeblikket (og formentlig også i fremtiden). Og den påstand vil jeg nok kalde sand.
    Hvis vi skal ud af Tyrkiets påvirkningssfære, så skal vi have landet smidt ud af NATO. Og det synes jeg er et helt legitimt mål- for hvem her har f.eks. lyst til at forsvare Tyrkiet mod et eventuelt russisk angreb? Og hvem støtter deres ønsker om at overtage dele af Grækenland samt resten af Cypern, altså udover at de forlængst burde være smidt ud af Cypern efter deres aggression i 1974.. for slet ikke at nævne deres fjendtlige islamiske infiltration af Europa ved hjælp af moskébyggerier, muslimsk befolkningseksport til Europa osv osv..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.