Hjortholm Kostskole: To indvandrerpiger begik selvmord

Ekstra Bladet – ved journalisterne Andreas Munk, Louise Enstrøm og Kevin Doherty – skriver om to indvandrerpiger Ayda og Zoubida, der begik selvmord med få dages mellemrum, mens de var anbragt på Hjortholm Kostskole:

Trods advarsler: Kostskole-piger tog deres eget liv

I november sidste år begik to piger på bare 15 år selvmord på en kostskole for udsatte børn. Begge piger havde ifølge dokumenter givet udtryk for selvmordstanker, og den ene pige var ifølge en psykologvurdering fejlplaceret på kostskolen

Ekstra Bladet vinkler hårdt på, at “systemet har fejlet”. At Zoubida bliver anbragt på Hjortholm, fordi kommunen vurderede, at hjemmet var for konfliktfyldt, bliver nævnt en passant.

Læserne får grundet navneforbuddet ikke noget at vide om den straffesag, der har ført til anbringelsen af Ayda. Ekstra Bladets fokus er alene på, at Ayda var “fejlplaceret på kostskolen”. Om der findes institutioner i Danmark, hvor Ayda ville have været velplaceret, giver Ekstra Bladet ikke noget svar på.

(Billede: Asger Jorn: Ainsi on s’ensor (Ud af denne verden (efter Ensor)), 1962. Olie på lærred (modifikation). 60,5 x 43 centimeter.)

Se også Public Service tar ställning mot partiet Stram Kurs Sverige

Læs også Muhammedmeme: Asger Juhl fra Den Uafhængige vil holde politianmeldelse skjult 

5 Kommentarer på "Hjortholm Kostskole: To indvandrerpiger begik selvmord"

 1. Tjaaaa
  Så spreder de dog ikke den invasive art.

  Noget andet:
  60000 er holdt op med at stemme på Kalkunen.
  Tyrkere Arabere besidder en usigelig trang til Dominansvold, og Bedægger småpiger, ikke bare her i landet. Så er det jo lige feltmadrasserne der lader sig frivillig bedægge.

  Derfor skriver jeg således.
  Jeg hader Islam, Den svinske ideologi, ved hvad den står for.

 2. Denne form for Psykisk sygdom kommer KUN af Indavl.!!

 3. Sådanne kulturberigende personager kan ikke blive ‘vel-placeret’ på nogen som helst danske institutioner. Fejlplaceret fordi de netop ikke kan blive velplaceret i en dansk samfundsmæssig kontekst.
  Det er intet mindre end illusorisk at måtte have den holdning.
  Noget andet er at det bare koster de danske skatteydere ‘kassen’ med alle de astronomisk dyre ophold på alverdens institutioner.
  Nu vil man også til at have genindført gratis tolkebistand hos de praktiserende læger fordi de fremmede ikke kan forstå – eller selv forklare sig på et ordentligt forståeligt dansk.
  Jamen er det ikke selv deres ansvar at sætte sig ind i det danske sprog og lære sig det lige fra de ankommer til landet.
  Hvis man har boet i Danmark i noget der ligner en menneskealder og ikke kan en ‘dyt’ dansk, hvorfor skal de danske skatteydere så blive ved med at punge ud til sådanne analfabeter ?
  Samtidigt godt hjulpet på vej fra en totalt venstredrejet multikulti elskende presse.
  Det hele er bare stukket fuldstændigt af.
  Det er sygt det hele i mere end én forstand.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.