Klag til DR’s ledelse: Hvad laver den hvide mand her?

På forkastelig vis har en hvid mand med etnisk danske rødder sneget sig ind i Danmarks Radios Dansk Melodi Grand Prix 2023. Hvad laver en hvid mand i dette pragtfulde tv-show, hvor diversiteten ellers er i top?


Se også Stram Kurs Sverige partiledare Rasmus Paludan anklagar Svenska Dagbladet för lögner

Læs også
Gavin McInnes og Censored.tv omtaler Uwe Max Jensen ‘s happening i Polen

4 Kommentarer på "Klag til DR’s ledelse: Hvad laver den hvide mand her?"

  1. Dansk Melodi Grand Prix 2023 er fuldstændigt overtaget af WOKE og fremmede etniciteter: Binære regnbue personer, transkønnede svanser, fremmede kulturberigere, kulørte etniciteter og andre egennyttige kultur’radigale tilsat en enkelt blondine vært Tina Müller: Det er hvad Melodi GP har udviklet sig til betalt af licensen fra danske statsborgere…
    Jeg er stået helt af som mange mange andre.

  2. WHITE POWER WHITE PRIDE

  3. Lidt relateret:

    I dagens TV-avisen kl. 18:30 med et direkte indslag fra en velgørenhedsmiddag for jordskælvet i Tyrkiet var der ved bordet en tørklædeklædt ung kvinde, der absolut ikke ville i TV. Hun holdt hele tiden hænderne op for ansigtet. Spændende social kontrol?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.