Dagens dosis multikultur

Marokkansk velfærdsmigrant efterlyst for drabsforsøg.

Københavns Vestegns Politi skriver:

Efterlysning i skudsag fra Brøndby Strand

Politiet efterlyser 25-årig mand mistænkt for drabsforsøg

København Vestegns Politi efterlyser den 25-årige Soufian Laajab, som er mistænkt for drabsforsøg i forbindelse med skudepisode, der fandt sted i Brøndby Strand den 29. januar. Politiet har eftersøgt ham de seneste dage, men vælger nu at efterlyse ham offentligt.

Soufian Laajab beskrives som ikke etnisk dansk af udseende, 178 cm høj. Spinkel til almindelig af bygning, Mørkt til sort hår og sort skæg.

”Den mistænkte ved godt at vi leder efter ham, og vi har været på en række af hans kendte tilholdssteder uden at træffe ham – så nu bliver han efterlyst offentligt og vi håber at offentligheden kan hjælpe med informationer om, hvor han gemmer sig”, siger politikommissær Ole Nielsen.

Københavns Vestegns Politi har tidligere anholdt to andre mænd i sagen. De sidder nu begge varetægtsfængslet.  

(Fotos: Politiet)

Se også Utrikesdepartementet och media utsätter svenska folket för terrorhot

Læs også Salah Zada – vinder af Månedens udenomssnak: Man må gerne kritisere. Man må gerne lave satire. Man må gerne undervise i det (…) men … 

2 Kommentarer på "Dagens dosis multikultur"

  1. hold kæft han ligner en kamel🐫

  2. Denne arabiske salafist-fuldskægs-kulturberiger griner vel hele vejen ned til byretten, hvis det endda når så langt…han kender uden tvivl til den fuldstændige overfyldte danske kriminalforsorg.
    Hvis han endelig måtte blive dømt kan han vel ikke få plads i et af de i forvejen allerede bristefærdige afsoningssteder.
    Disse er for langt størstedelen overfyldt med islamistiske voldsforbrydere.
    Dermed kan han vel se frem til at bevæge sig frit rundt i det danske velfærdsparadis og sælge stoffer og anden form for alvorlig kriminalitetsforbrydelser uden at det får nogen yderligere konsekvenser for ham.
    Hvornår får vi et regulært Remigrations-ministerium ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.