Viceborgmester Esat Sentürk fra Høje-Taastrup vil forbyde Rasmus Paludans koranafbrændinger

Christian Marcussen skriver på Facebook om Esat Sentürk fra Det Radikale Venstre, der ønsker at forbyde Rasmus Paludans koranafbrændinger:

“Høje-Taastrups viceborgmester Esat Sentürk fra Radikale Venstre har fået nok! Han argumenterer nu for, at Danmark og Sverige ikke længere skal tillade, at Paludan brænder Koranen.

I sit opslag begrunder han forbuddet med, at den slags kun skaber had og splittelse. At det ikke er logisk (?) at provokere muslimer eller Tyrkiet. Og at det gambler med Sveriges sikkerhed.

Han vil nemlig have et fredeligt og inkluderende samfund, hvilket åbenbart betyder, at den mest krænkelses- og voldsparate gruppe sætter grænserne for ytringsfriheden. Som om den underliggende kulturkonflikt går væk af den grund.

I kommentarfeltet forsvinder dog den øverste fernis af poleret politiker, og vi får et – tror jeg – mere direkte indblik i de følelser, der driver viceborgmesteren: “Jeg er træt af Rasmus Paludan gang på gang, pisser på muslimernes værdighed uden at man gøre noget ved det.”

Hvad betyder det konkret? Hvordan skal Danmark og Sverige ikke længere tillade det – altså med hvilke midler? Og er der andet, han ikke må?

Og så til Martin Lidegaard – er der en risiko for, at det her en dag bliver Radikal politik? Jeg vil så gerne høre dig sige nej.”

Christian Marcussens Facebookopslag.

Esat Sentürks Facebookopslag, hvor han skriver:

“NOK ER NOK 😡

Igen er Rasmus Paludan kommet på banen. Denne gang brænder han Koranen af foran den tyrkiske ambassade i Sverige. I dag brænder han muligvis Koranen af foran den tyrkiske ambassade i København.

Sverige og Danmark bør ikke tillade, at Rasmus Paludan fortsætter med sin provokation ved at brænde Koranen. Hans handlinger skaber kun grøfter, had og splittelse.

Der er ingen logik i at provokerer 1,5 mia. muslimer eller Tyrkiet.

Der er ingen grund til gamble med Sveriges NATO deltagelse eller sikkerhed.

Jeg ønsker et mere inkluderende og fredelig samfund, ikke øge splittelsen og hadet ✌️🕊️

(Foto: Rasmus Paludan brænder koranen)

Se også Kulturministern vill bekämpa religionshistoriska upplopp som Korankravaller med bibliotek

Læs også Muslimers hykleri er bundløst

1 Kommentar på "Viceborgmester Esat Sentürk fra Høje-Taastrup vil forbyde Rasmus Paludans koranafbrændinger"

  1. Jeg anser ret store dele af hovedstadsområdet for at være ‘faldet’.
    Områder hvor danskheden næsten er uddøet, og hvor typer som denne kul’tyrker’beriger Esat Sentürks er repræsenteret i den off. admininistration i overtal.
    De får dermed stor social magt i disse multikulti-ghettoer.
    Selvf. er han jo valgt ind for de radi’gale. Dette landsforræderiske parti, der anser det som mest berigende at få skiftet den oprindelig indfødte befolkning ud med sin ‘egen slags’.
    Vi går en grum fremtid i møde.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.