Bedstefar bortfører barn: Fire børn tvangsfjernet!

En muslimsk bedstefar bortførte lørdag sit barnebarn fra fødegangen på Slagelse Sygehus. Den arabiske mor, der mistænkes for at være hashpåvirket, har foruden den nyfødte pige tre børn på halvandet, fire og fem år, som alle er tvangsfjernet.

Kidnapningen skete angiveligt, da bedstemoren “var ude og bede”. Der blev brugt arabisk tolk i retten. Hospitalspersonalet mistænkte den nybagte mor for at være påvirket af hash under indlæggelsen. Det virker som en dyr indvandrerfamilie.


Se også SD vill ha rättslig prövning av S-politikers yttrande om Rasmus Paludans Koranbränning i Borås

Læs også Terrorapologet Aydin Soei forsvarer Kundby-pigen på Facebook 

Be the first to comment on "Bedstefar bortfører barn: Fire børn tvangsfjernet!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.