Roskilde: Skal kommuneskatten finansiere drabstrusler?

Hvorfor skal borgerne tvinges til at betale kommuneskat til Roskilde Kommune, hvis kommunen ser igennem fingrene med, at en af deres medarbejdere – Max Refsgaard Lucich – truer med at dræbe og lemlæste Rasmus Paludan fra Stram Kurs med ildspåsættelse?


Roskilde Kommune Kommunikation svarer en Facebookbruger.


Se også Länsstyrelsen bekräftar i mejl och telefon att Skånepartiet satte Rasmus Paludan överst på valsedeln till Sveriges riksdag

Læs også 691 tyveri- og hærværksbegejstrede kunstnere med mere støtter lektor Katrine Dirckinck-Holmfeld fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 

2 Kommentarer på "Roskilde: Skal kommuneskatten finansiere drabstrusler?"

  1. Så alle ekstremister er velkomne hos Roskilde Kommune. Godt at vide.

  2. Med den tilbagemelding kunne de lige så godt have indrømmet blankt at det er da helt i orden med dem.
    De forstår slet ikke at det er dem, der er ekstremisterne. Og man kan godt frygte hvad myndighederne kan finde på af andre ekstremist- og voldsinitiativer mod mennesker, som de ser som deres fjender, eller “fjender mod demokratiet”, som de kalder det. For det er jo sådan, de ser sådan nogle som os- og som de forøvrigt også ser på et bredere og bredere udsnit af befolkningen.
    Efter min mening er vi ikke langt fra den totale politistat. Vi har allerede kraftig censur, som gennemsyrer hele samfundet, vi har muslimsk masseindvandring og deraf følgende store problemer, vi har et stærkt borger- og menneskefjendsk samfund med et ustyrligt bureaukrati, vi har håbløse forhold for små erhvervsdrivende og for borgere generelt, der nærmest har mistet alle deres rettigheder og vi har udsigt til mere af samme skuffe.
    Og systemkritikere bliver holdt i kortere og kortere snor og bliver udsat for natlige razziaer og fængslinger, lawfare, Berufsverbot, hetz og offentlig udskamning- og selvfølgelig de obligatoriske fysiske trusler fra systemets tæskehold.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.