Mordtruslerne mod Rasmus Paludann bliver mere og mere kreative

Her er der Trine Buhl fra Fanø – mor til en datter – der finder nye veje til at true partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Alle ved, at Rasmus Paludan med stor sandsynlighed ville blive lemlæstet og dræbt, hvis han satte sine fødder i Tyrkiet.

Trine Buhl ønsker Rasmus Paludan sendt til Tyrkiet. Mange tyrkere har de seneste dage raset over Rasmus Paludans koranafbrænding foran den tyrkiske ambassade i Stockholm.

(Foto: Rasmus Paludan brænder koranen foran Tyrkiets ambassade)


Se også Författare har ansökt om att bränna Torah vid Israels ambassad i Stockholm som svar på Rasmus Paludans Koranbränning vid Turkiets ambassad

Læs også Billedstofteatret: I gør jeres, vi gør vores 

1 Kommentar på "Mordtruslerne mod Rasmus Paludann bliver mere og mere kreative"

 1. Meget sigende med dette “I will take a covid-19 vaccine” på hendes sociale medie-væg.
  Denne Trine Buhl er åbenbart et trofast medlem af det, som nogle efterhånden kalder “covidianer-religionen”, fordi de bliver ved med at tro på “covid-19”-indsprøjtningerne og for manges vedkommende også stadig tror fuldt og fast på at de “uvaccinerede” er “urene smittebærere” og at vaccineapartheidsamfundet er løsningen, på trods af de massive beviser på at sprøjterne ikke bare er unyttige, men også ligefrem farlige. Man kan stadig se disse mennesker på de danske gader og man kan nemt genkende dem på deres obligatoriske mundbind. Nu er der sårbare grupper, der føler at de er nødt til at gå rundt med beskyttelse, men det kendetegnende for de mennesker, jeg taler om her, er at de ikke behøver beskyttelse. Mange af dem er unge, der overhovedet ikke har behov for at tage nogensomhelst specielle foranstaltninger for at beskytte sig selv eller andre. Og de går vel at mærke konstant rundt med mundbind på, også selvom de bevæger sig ude i det fri.
  Engang havde jeg ondt af dem- det har jeg ikke mere- for det er mennesker som dem, der har medvirket til at forlænge coronastatssamfundet fra 2020-2022 og som stadig anretter stor skade rundt om i Verden! Med tanke på at denne Trine Buhl har en datter, så kan jeg om hendes datter kun sige stakkels pige- jeg håber, hun klarer den og ikke har været tvunget til at lade sig injicere.
  Man kan desuden lynhurtigt udlede at Trine Buhl ikke orienterer sig ordentligt, men udelukkende, ligesom hovedparten af landets befolkning, holder sig til de statskontrollerede/statsstøttede danske medier, for at få dannet sin holdning. Hadet stråler direkte ud af hendes udtalelse. Hvordan kan det være? Lad os kigge på mulige årsager:
  Vi kan med stor sikkerhed konstatere at et stort antal af helt almindelige danskere, fædre, mødre, nydelige unge mennesker og ærværdige ældre og bedsteborgere fuldstændig uhæmmet og uden tanke på konsekvens af deres handlinger, deltager gladeligt i hetzen mod Paludan og Stram Kurs-medlemmer og vælgere- og mod andre frihedsorienterede. Det er temmelig overvældende.
  Hvorfra stammer så denne hadske hetzstemning? Et godt bud på forklaringen er massemediernes særdeles farvede og altid voldsomt negativt vinklede beskrivelse af Paludan og Stram Kurs, deres medlemmer og vælgere. Når man stempler en befolknings/vælgergruppe som kriminel, uvidende, racistisk og fascist/nazistisk, og derudover opfinder nye definitioner af ordet “racist” for at få stemplet og dømt medlemmer af en sådan gruppe som sådan, og når pressen beskriver denne bagvaskelse som om det var den renbarlige sandhed, så pisker man en stemning op. På dette punkt synes jeg at vi roligt kan konstatere at det er det, der er tilfældet.
  Det er også et glimrende bevis på hvordan et lands autoriserede myndigheder og medier kan piske en hetzstemning op, der ligger på niveau med den nazistiske propagandahetz og oppiskning af had mod jøderne i 30erne eller den danske juntaleder Frederiksens hetzkampagne mod “uvaccinerede” i 2021. Jeg synes faktisk, disse sammenligninger er helt rimelige, fordi disse kampagner for det første dæmoniserede en bestemt gruppe og desuden både dels problematiserede og dels ulovliggjorde, enten uofficielt eller officielt, deres eksistens i det offentlige liv og for det andet fordi jeg personligt aldrig før har oplevet en så stor følelse af aktiv og voldsom marginalisering af bestemte mennesker eller befolkningsgrupper som nu, siden hetzen mod Glistrup begyndte i 1970erne.
  Kendetegnende for og konsekvenserne af en sådan statssanktioneret hetz, uanset om den er direkte eller indirekte, er at det bliver samfundsmæssigt fuldstændig acceptabelt at udøve alle mulige former for både verbal og fysisk chikane mod det udvalgte offer eller den udvalgte samfundsgruppe. Dét har vi i rigt mål set i især de seneste 3 år, forstærket af den danske juntaleder Frederiksen og hendes elitære venners svinske hetz mod “uvaccinerede” og hendes generelle autoritære (totalitære) attitude, som hun desværre deler med hovedparten af den vestlige verdens “ledere”..
  Der er også en anden ting, der irriterer mig. Det er som om de fleste danskere ikke gider overhovedet at tænke i større sammenhænge- at tage helikopteren op og danne sig et overblik. De er fast centrerede om deres egen verden og vil for enhver pris ikke tænke i større sammenhænge, hvorved det større overblik går tabt; det er som om de ikke synes, de har tid til at tænke selv og lave nogetsomhelst selvstændig research, de VIL tro på at staten, samfundet og institutionerne, herunder pressen, er 100% pålidelige- og de er også tilfreds med 60%. Det er en holdning, der i sidste ende (og efter min mening allerede er tilfældet) kommer til at ramme dem dobbelt, fordi de ikke sætter sig ind i den generelle sammenhæng eller verdenssituationen. Og hvis de endelig gør, så er det (igen) igennem de store massemedier, der fuldstændig har mistet deres uafhængighed og dermed deres troværdighed.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.