Gymnasielærer Peter Kuzmanovski bedriver islamisk propaganda

Eva Gregersen går på sin Facebookprofil i rette med den muslimske gymnasielærer Peter Kuzmanovski, der ifølge Gregersen bedriver islamisk propaganda:

“For nylig bragte Berlingske et indlæg skrevet af en gymnasielærer i historie og samfundsfag, som argumenterede imod visning af Muhammedtegninger i undervisningen.

Hvad Peter Kuzmanovski imidlertid ikke oplyste er, at han foruden at være gymnasielærer også er muslimsk konvertit med tilknytning til Islamisk Trossamfund og har en religiøs motivation for at ville gøre islams blasfemiforbud gældende.

Det skriver jeg om i min klumme i dagens Berlingske, hvor jeg desuden går i rette med hans ræsonnement om, at det er satiretegninger, der har skabt en association mellem islam og terrorisme. Det er de utallige terrorangreb begået i islams navn, der skaber den association.

Derfor opfordrer jeg Kuzmanovski til at “indkalde toneangivende muslimer til et møde med det formål at kigge indad og tale om, hvordan det kan gøres lige så ufarligt at krænke islam som alle mulige andre religioner.

For det er sådan, man reelt modvirker associationen mellem islam og terrorisme. Ikke ved at vildlede i Berlingske.””

Eva Gregersens Facebookopslag.

Eva Gregersens klumme kan læses her.

(Illustration: Frihedens ikon – en bog om Muhammedtegneren Kurt Westergaard)


Se også Polisen spanar på var riksdagskandidat Rasmus Paludan i Stram Kurs Sverige befinner sig

Læs også Det sidste ord: Ibi-Pippi Orup Hedegaard 

Be the first to comment on "Gymnasielærer Peter Kuzmanovski bedriver islamisk propaganda"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.