Der er privat-Issa Mahmoud, og så er der Deadline-Issa Mahmoud

I går var det Malte Frøslee Ibsen, der forsvarede Deadline-værten Issa Mahmoud Jeppesen, da Malte Ibsen gav udtryk for, at det IKKE er relevant, hvad Issa Mahmoud har udtalt, inden han fik en ansættelseskontrakt hos Danmarks Radio.

I dag er det så Jonas Wagner, der mener, at det er urimeligt at dokumentere, hvad Issa Mahmoud Jeppesen har sagt om sit tilhørsforhold i Israel-Palæstina-konflikten.

Danmarks Radio hævder, at mediets licensansatte nyhedsjournalister ikke er venstreorienterede holdningsmennesker. Men virkeligheden er en anden.

Seerne kan opleve nyhedsvært, Issa Mahmoud Jeppesen, når han leder slagets gang i DR2-udsendelsen Deadline.

Issa Jeppesen har stærke holdninger, når det kommer til de muslimske kampe i Mellemøsten. DR-værten fortæller, at han står på arabernes side og “vil gavne palæstinensernes sag” i kampen mod jøderne i Israel.

Issa Mahmoud Jeppesen fortæller, at han mener, at muslimerne på Vestbredden og Gaza lever et liv, der er “præget af ekstrem uretfærdighed”.

Danmarks Radios nyhedsvært Issa Mahmoud Jeppesen har tidligere arbejdet for flere pro-palæstinensiske organisationer i Mellemøsten. Issa Mahmoud Jeppesen har været involveret i bevægelsen Palestine Center for Development and Media Freedoms, der har hovedkvarter i det palæstinensiske selvstyres hovedby, Ramallah.

“Det altoverskyggende formål har fra starten været at kanalisere mine akademiske kvaliteter over i noget, som jeg mener kan gavne den palæstinensiske sag,” siger Issa Mahmoud Jeppesen.

Den arabiske bevægelse Palestine Center for Development and Media Freedoms hjælper og støtter palæstinensiske mediefolks kamp mod den israelske stat. Her er jøderne iscenesat som en forudsigelig ‘skurk’, hvor man taler om overgreb på muslimerne.

Issa Mahmoud Jeppesen har også arbejdet for organisationen ‘Det Danske Hus i Palæstina’. En forening, der vil forbinde palæstinensisk og dansk kultur. Bevægelsen har dens hovedsæde i Ramallah på Vestbredden.

Issa Mahmoud Jeppesen har fortalt, at han vil “slå et slag for palæstinenserne”.

DR’s nyhedsvært arbejdede for ‘Det Danske Hus i Palæstina’ i foråret 2015.

Issa Mahmoud Jeppesen er stærkt præget af den muslimske og palæstinensiske sag gennem sin opvækst.

“Jeg er på mange måder vokset op med konflikten (Palæstina mod Israel/Vesten, red.),” udtaler Issa Mahmoud Jeppesen og slår fast:

“Palæstina har altid fyldt meget i det miljø, som jeg har bevæget mig i og i mit familiære bagland.”

Nyhedsværten Issa Mahmoud Jeppesen fortæller, at familien og vennernes varme følelser for muslimer og palæstinensere har “forplantet sig” til ham.

Issa Mahmoud Jeppesen er uddannet på det stærkt venstreorienterede RUC – Roskilde Universitet, hvor undervisningen har været kritiseret for at have et lavt niveau. De identitetspolitiske strømninger er meget stærke hos store dele af lærerkorpset og de studerende på Roskilde Universitet.

I forbindelse med den venstreorienterede universitetsuddannelse flytter Issa Mahmoud Jeppesen til Libanon i Mellemøsten for at studere på et arabisk universitet.

Issa Mahmoud Jeppesens arbejde i Mellemøsten for de pro-palæstinensiske bevægelser giver pote. Året efter får den unge mand en eftertragtet praktikplads i Danmarks Radios nyhedsafdeling. Der er hvert år et stort pres på de få praktikpladser, når de håbefulde elever fra journalistuddannelserne stiller sig i kø hos DR Nyheder.

Den pro-palæstinensiske praktikant, Issa Mahmoud Jeppesen, bliver tilknyttet DR’s politiske redaktion, der ligger på Christiansborg.

“Da jeg havde været den tid, jeg skulle være på Christiansborg, fik jeg mulighed for at blive resten af min praktikperiode,” fortæller Issa Mahmoud Jeppesen.

Da Issa Mahmoud Jeppesen er færdig med sin uddannelse, venter der med stor selvfølgelighed en stilling som DR-freelancejournalist i hans gamle afdeling i kælderen under Christiansborg. Her får han lov til at arbejde videre med den politiske journalistik hos Radioavisen og TV Avisen og med politiske nyhedshistorier på hjemmesiden dr.dk.

Senere får den palæstinaglade journalistspire lov til at dække folketingsvalget i foråret 2019. En DR-chef ringer til Issa Mahmoud Jeppesen og giver ham muligheden for at blive radiovært og formidle partiernes valgkamp.

Lytterne og licensbetalerne får ikke at vide, at DR’s valgvært, Issa Mahmoud Jeppesen, har valgt side til fordel for muslimerne og palæstinenserne.

Ved folketingsvalget i juni 2019 opstillede de indvandrerkritiske partier Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs kandidater, der er holdningsmæssige opponenter til nyhedsværten Issa Mahmoud Jeppesen.

Karriereudviklingen hos Danmarks Radio for den unge Issa Mahmoud Jeppesen går meget hurtig. Også hurtigere end det normale billede for nyuddannede journalister.

Pludselig får Issa Mahmoud Jeppesen værttjansen som hovedvært på DR Nyheders flagskib, når det kommer til den politiske dækning. Der er tale om den populære podcast og P1-udsendelse ‘Slotsholmen’, der bliver sendt hver torsdag fra et studie på Christiansborg.

Før Issa Mahmoud Jeppesen overtager værtsrollen på podcasten ‘Slotsholmen’, har programmet været styret af en mandlig kollega, der har været uddannet i knap 20 år – og er en erfaren politisk analytiker. De sko fyldes nu ud af en nyuddannet mand med ikke-vestlig etnicitet.

“Uge efter uge får jeg lov til at stille spørgsmål til politikere,” siger en stolt Issa Mahmoud Jeppesen.

En af Issa Mahmoud Jeppesens kollegaer hos DR Nyheder har tidligere udtalt sig om denne udvikling, hvor indvandrere – fra især muslimske lande – springer over i køen og får eftertragtede jobs og praktikpladser i mediebranchen og Danmarks Radio.

“I mediebranchen er det jo meget efterspurgt at have en anden etnisk baggrund. Folk synes, det er fedt, at man kommer med noget, der er anderledes,” fortæller Amal Guerdali, der var ansat som nyhedsjournalist hos DR.

Amal Guerdali har marokkanske rødder, og hun har dermed – ligesom nyhedsværten Issa Mahmoud Jeppesen – ikke-vestlig baggrund.

Spørgsmålet er: Vil DR’s nyhedsvært Issa Mahmoud Jeppesen kunne dække de overophedede muslimske konflikter i Mellemøsten, når han allerede har taget personlig stilling?

Vil Issa Mahmoud Jeppesen kunne dække historier, der vedrører muslimsk indvandring?

Det ligger fast, at Danmarks Radios Issa Mahmoud Jeppesen har udtalt, at han “vil gavne den palæstinensiske sag”.

*

Læs mere om journalist Amal Guerdali, der fortæller at det er en fordel at være indvandrer i mediebranchen.

Udover at forsvare palæstinensiske Issa Mahmoud Jeppesen retweeter Jonas Wagner blandt andet tilsvining af Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Se også När kommer Stram Kurs och Rasmus Paludan till Örebro idag?

Læs også Presser man Khaterah Parwani og hendes familie og omgangskreds en smule på maven, afslører de sig selv som ikke bare idioter, men også som løgnere og racister 

4 Kommentarer på "Der er privat-Issa Mahmoud, og så er der Deadline-Issa Mahmoud"

 1. “Danmarks Radio hævder, at mediets licensansatte nyhedsjournalister ikke er venstreorienterede holdningsmennesker. Men virkeligheden er en anden”

  Hvis det var tilfældet, så var disse såkaldte journalister næppe ansat hos Pravda mediet DR.

  Det samme kan siges om stort set alt hvad der kan kravle og gå på Kvægtorvet i Odense (TV2).

  Danmark nedbrydes langsomt men sikkert af disse ulækre statsfinansierede medier.

  • Det mest ufattelig er snart at vi som ikke bryder sig om den slags statsfinansierede medielicensbetalte public service – MSM – kanaler alligevel er tvunget til at skulle betale til disse ensrettede venstreorienterede ‘U-sandheds’-medier.
   Væk med stats-licens-betaling.
   Vi er under kraftig nedbrydning i disse år.
   Udlænding-/migrationspolitik er blevet XXX % tabu – snart ender det vel som ren cancel-kultur bare at nævne dette, måske endda strafbart også.
   Trailer-PARK DK for alverdens skod-land-og-kulturer.

   • Helt enig. Det er forfærdeligt.

    Desværre forstår kun meget få, at et levedygtigt demokrati kun kan eksistere gennem frie, ikke-statsstøttede medier.

    Og det skyldes naturligvis, at lige så få forstår implikationerne af propaganda- og ligeså ænser den, når den påduttes direkte eller mere subtilt, båret frem af helt andre interesser end deres egne.

    Langt over 80% af danskerne ville være ultra nationalkonservative i en dansk, kulturradigal woke-kontekst, hvis ikke det havde været for de statsfiansierede medier gennem de sidste 60 år. Det fordrer naturligheden!

 2. Og det officielle Danmark og resten af EU støtter også “palæstinenserne” med kolossale pengebeløb hvert eneste år- blodpenge, der i vid udstrækning går til at udøve terrorisme mod Israel og myrde dets borgere.
  Det er efter min mening en forbrydelse mod den jødiske stat.
  En dag bliver Europa ramt af karma- for når man stiller sig på den forkerte side af historien, så rammer det hårdt!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.