Sofie Lindes manager Line Køhlert Breinholt: Vi har ingen kommentarer til de beskyldninger, du refererer til

Sofie Linde har stor magt i mediebranchen. Senest fik hun eller folk omkring hende fjernet et satirisk billede fra min blog. Men en lille gruppe modige mænd i skikkelse af journalisterne Rene Fredensborg (Ekstra Bladet) og Søren Baastrup (Avisen.dk) og forfatteren Per Kaae har rejst sig mod dronningen af metoo og er begyndt at stille spørgsmålstegn ved hendes troværdighed og fremtoning. Rene Fredensborg beskylder på sin Facebookprofil direkte Sofie Linde for at lyve om den metoo-historie, der satte gang i metoo-hysteriet i Danmark.

Rene Fredensborg beskylder Sofie Linde for at være “lystløgner”, og han kategoriserer Lindes metoo-historie som “fake”.

Foreløbig har Sofie Linde kunnet undlade at forholde sig til Fredensborgs anklager. Eller som Sofie Lindes manager (sådan en har man nemlig, når man er på Lindes niveau) Line Køhlert Breinholt skriver i et svar til Frihedens Stemme:

“Vi har ingen kommentarer til de beskyldninger, du referer til.”

Se også Abdullah bakom muslimsk nyhetssida JO-anmäler rikspolischef Anders Thornberg

Læs også Harmløs majestætsfornærmelse på dronningens fødselsdag 

Be the first to comment on "Sofie Lindes manager Line Køhlert Breinholt: Vi har ingen kommentarer til de beskyldninger, du refererer til"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.