Hospital evakueret: 88-årig havde proppet granat fra 1. verdenskrig i anus

Granaten på 20 x 5 centimeter, som den 88-årige franskmand havde stoppet op i anus (Foto: @acommonlawyer på Twitter).

Med henblik på at opnå seksuel ophidselse havde en 88-årig mand indført en 20 cm lang og 5 cm bred granat i sin endetarm, som han derefter opsøgte lægehjælp for at få fjernet. Hospitalet måtte kortvarigt evakueres, indtil bomberyddere kunne tage bestik af situationen.

Det var i Frankrig, at en 88-årig mand følte sig nødsaget til lørdag den 17. december 2022 at opsøge Hospital Sainte Musse i Toulon. Historien om den uheldige granatsamler blev rapporteret af den franske avis Var-Matin.

Byen Toulon er den 13. største i Frankrig og den 3. største på Middelhavskysten efter Marseille og Nice. Flådestationen Toulon udgør en vigtig arbejdsplads i byen, som har cirka 580.000 indbyggere.

Bomberyddere tilkaldt

Da manden blev tilset af lægerne opdagede de, at det var en ægte gammel granat, som sad fast i hans tarme.

Derfor tilkaldte de forfærdede læger straks bomberyddere. Flere dele af hospitalet blev evakueret for både patienter og ansatte.

Bomberydderne kunne dog fortælle lægerne, at der var meget lille risiko forbundet med granaten fra 1. verdenskrig, som bedre kunne betragtes som et samlerobjekt.

Det fremgår fra sagens oplysninger, at patienten åbenbart havde proppet granaten op i endetarmen for at opnå seksuel tilfredsstillelse.

Lægerne måtte operere på mandens tarme for at fjerne granaten.

En læge på hospitalet oplyser:

“Vi er vant til at fjerne et æble, en mango eller endda en dåse barberskum, men vi har aldrig skullet fjerne en granat!”

Den 88-årige patient er ifølge hospitalets oplysninger nu i god tilstand og forventes at opnå fuld helbredelse.

1 Kommentar på "Hospital evakueret: 88-årig havde proppet granat fra 1. verdenskrig i anus"

  1. ved enden er alting godt💩

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.