Radiatorviking amok på Rasmus Paludan ved Svanemøllebugten

Radiatorviking ved Svanemøllebugtens Vinterbadelaug som gik amok på Rasmus Paludan juleaftensdag den 24. december 2022 kl. 12.40 (Foto: Frihedens Stemme)

En hærget “radiatorviking” havde juleaftensdag så lidt overskud, at han gik amok på Rasmus Paludan, da denne med en ven fejrede julen med et koldt dyp og gaveudveksling i København

Mange mennesker sørger for at vise deres bedste side over for deres medmennesker i juletiden. Det er for mange et tidspunkt på året, hvor man gør sig umage for at vise ekstra overskud.

Det gælder dog desværre ikke alle, hvilket journalist, advokat, redaktør, ærkebiskop og partileder Rasmus Paludan kunne erfare, da han før sin juleaften i Sønderjylland mødtes med en nær ven for at tage et koldt dyp og udveksle julegaver foran Svanemøllebugtens Vinterbadelaug ved Nordhavn i København.

En utrænet, hærget og overmåde velnæret mand henvendte sig uopfordret til Rasmus Paludan og skreg ham ophidset og vredladent ind i ansigtet:

Så må vi se, om du er dansk nok! Du er sikkert en kylling, som ikke kan vinterbade!

Rasmus Paludan – som har boet de sidste 20 år i København – har vinterbadet i mange år, og han vinterbader normalt dagligt forskellige steder i landet, så han svarede chokeret:

“Jeg har allerede været i vandet!”

Dette stillede dog på ingen måde den gale mand tilfreds, idet han hvæsede:

“Du har sikkert ikke været i særligt længe! Du er sikkert en kylling!”

Herefter sprang galningen i vandet og svømmede ud til en stenmole, hvor han i cirka 30 sekunder lagde sig til at solbade. Derefter svømmede han retur til land.

Frihedens Stemmes udsendte kunne estimere, at galningen samlet set kun havde været i vandet i 60 sekunder, hvilket ikke er særligt imponerende.

Politik er et meget usædvanligt emne til vinterbadning

De fleste vinterbadeklubber i Danmark har skrevne eller uskrevne regler om, at medlemmerne ikke taler om politik eller religion. Vinterbadning i Danmark er nemlig en apolitisk aktivitet, som er tiltænkt at samle alle, uanset politisk ståsted.

Rasmus Paludan vurderer, at det åbenlyst var hans position som partileder for Stram Kurs, som medførte forulempningen fra den gale mand. Til Frihedens Stemme udtaler Rasmus Paludan:

“Jeg har vinterbadet mange forskellige steder i Danmark i mange år. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Det er fast kutyme, at ingen vinterbadere – hverken jeg eller andre – taler om religion eller politik. Man kan tale om vejret, vandets temperatur, udsigten og den dejlige følelse af velvære, som vinterbadning skaber. Det er bekymrende, at Svanemøllebugtens Vinterbadelaug tillader deres medlemmer at gå amok på andre vinterbadere på den måde!”

Radiatorvikinger er svage

Svanemøllebugtens Vinterbadelaug har desværre ikke kun ægte vinterbadere, men også visse medlemmer som den gale mand. Disse medlemmer benævnes “radiatorvikinger”, fordi de bedst kan finde ud af at sidde i saunaen (ved “radiatoren”) og kun meget kortvarigt kan springe i vandet.

Modsat dette, så bader Rasmus Paludan altid uden sauna, da ægte vinterbadere ikke behøver varme, før og efter de springer i det iskolde vand.

Der var dog også visse ægte vinterbadere fra Svanemøllebugtens Vinterbadelaug denne dag. Få minutter før den gale mand, havde en flot ung veltrænet mand eksempelvis sprunget i vandet uden en trevl på kroppen og svømmede rundt i vandet i flere minutter.

Rasmus Paludan fortæller:

“Den unge mand var meget beskeden og ydmyg, men åbenlyst veltrænet og udholdende. Det sker ofte, at de bedste vinterbadere netop er beskedne og ydmyge og ikke gør noget væsen af sig selv. Både hans fysik, personlighed og adfærd var et flot eksempel til efterlevelse!

Helt modsat den gale mand, der forulempede mig. Han var højtråbende, men reelt en svækling. En radiatorviking af værste skuffe, som er en skamplet for vinterbadning i Danmark.”

Rasmus Paludan har mange gange udlovet dusør for at vinterbade længere end ham

Den gale mands påstand om, at Rasmus Paludan ikke kan være længe i vandet, kan også vække undren. I efteråret og december 2022 har Rasmus Paludan nemlig mere end en håndfuld gange udlovet en dusør på 3.000 kr. til enhver, som kan vinterbade med ham og blive længere i vandet end Rasmus.

Indtil videre er det ikke sket.

Be the first to comment on "Radiatorviking amok på Rasmus Paludan ved Svanemøllebugten"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.