Frihedens stemme offentliggjorde Hugo Helmigs død: Anmeldt til Pressenævnet

Fotografi af David Falk, som myrdede Cille. Privatfoto.
David Falk (Privatfoto)

Det er sådan lidt komisk at læse en artikel om presseetik skrevet af journalist Kasper D. Kopping fra Ekstra Bladet. Kasper Kopping blev idømt fire måneders fængsel i Danmarkshistoriens største journalistskandale, der indebar overvågning af uskyldige borgere og indbrud i Dankort-systemet. Nu springer Kopping så ud som presseetikken og moralens vogter. Det kan jeg kun trække på skuldrene af.

Journalist Emma Busk har skrevet artiklen sammen med Kasper D. Kopping.

Se også Alla klassrum mot Fersens väg har adventsljusstakarna tända dygnet runt på S:t Petri skola i Malmö

Læs også Tyrkisk kultur ramte Danmark: Dræbte bryllupsgæster med ‘festlige’ pistolskud 

3 Kommentarer på "Frihedens stemme offentliggjorde Hugo Helmigs død: Anmeldt til Pressenævnet"

 1. Tankegangen er nok at “sætte Frihedens Stemme på plads”- vise FS at uanset hvor uberettiget en sag mod FS er, så vil mediet altid skulle bakse med sådanne- og håbet fra det statsstøttede/kontrollerede Ekstra Bladets side i første og anden omgang er nok at få tildelt FS en form for økonomisk straf og/eller i det mindste en mental belastning i form af den ubegrundede myndighedsmæssige forfølgelse/chikane af mediet, i et godt stykke tid, ligesom den vellykkede chikane og lawfare-aktionerne mod Kim Møller i sin tid var fra myndighedernes side.
  Det endelige mål er selvfølgelig at drukne FS i anmeldelser og sager hos Pressenævnet og endelig få fjernet Frihedens Stemme helt fra mediefladen- som det altid er målet med medier, der ikke deler det venstreekstremistiske, oikofobiske og befolkningsudskiftningsvenlige syn på Vesten og Danmark, fra de statskontrollerede/støttede mediers side. Til det formål udnytter man åbenbart gerne og fuldstændig uden blusel, Hugo Helmigs sørgelige dødsfald.
  Der er åbenbart ikke rigtig nogen form for hæmninger på de statskontrolleredes side..
  Endnu et eksempel på den skræmmende udvikling, den danske medieverden har taget, især efter at politikerne fuldstændig mistede hæmningerne og gik all-in på totalitær politik, uhæmmede løgnekampagner og censur imod anderledes tænkende..

 2. Tillykke! Når de begynder på den slags, er det fordi, de tager jeres arbejde alvorligt. I er blevet en seriøs trussel. Jeg går ud fra, det kan ses på besøgstallet på siden. Måske skal gøre som Syrienblog, sejle under fremmed flag.

  • Fuldstændig enig her! Jeg tror helt klart også at Frihedens Stemme skal flage ud LIGE NU! Ellers får de totalitære censur-ivrige kræfter skovlen under jer indenfor en nemt overskuelig fremtid.
   Spørgsmålet er om det kan lade sig gøre og hvordan det rent praktisk udføres- der må I kunne få nogle gode råd fra Syrienbloggens indehavere- under alle omstændigheder må det helt klart kunne betale sig at undersøge sagen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.