Eva Gregersen: Lad os holde godt øje med Enhedslistens eftergivenhed over for de muslimer, der afsøger alle muligheder for at udøve islamvenlig indflydelse på tinge

Debattør Eva Gregersen skriver om Enhedslisten på Facebook:

“Kan Enhedslisten rumme en politiker, som ønsker et muslimsk styre?

Spørgsmålet er blevet aktuelt, efter Rosa Lund fra Enhedslisten for nylig udtalte, at det er “rigtig, rigtig ærgerligt”, at Asmaa Abdol-Hamid ikke blev valgt, dengang hun stillede op til Folketinget for partiet i 2007.

I min klumme i lørdagens Berlingske skriver jeg, at Enhedslistens ønske om at beskytte minoriteter og promovere mangfoldighed gør partiet sårbart over for at blive presset til at gå på kompromis med egne principper af ressourcestærke minoritetspersoner, som udnytter partiets velvilje til at forfølge deres egne politiske mål. Jeg repeterer historien om Abdol-Hamids kandidatur og konkluderer:

“Abdol-Hamid har ikke noget at gøre i et sekulært parti. Når Enhedslistens udlændingeordfører ikke har forstået dét, rejser det tvivl om partiets evne og vilje til at sige fra over for minoritetsetniske aktører, der kører religiøs dogmatisme ind med velberegnet offerretorik.

Lad os derfor holde godt øje med Enhedslistens eftergivenhed over for de muslimer, der ikke mindst efter Frie Grønnes exit afsøger alle muligheder for at udøve islamvenlig indflydelse på tinge.””

Eva Gregersens Facebookopslag.

Læs hele Eva Gregersens klumme hos Berlingske.

Se også Ärkebiskop Rasmus Paludan från Stram Kurs på Roskilde Festival

Læs også Fodboldlandsholdet kæmper for menneskerettighederne i Qatar: Brænder koran før vm-kamp 

Be the first to comment on "Eva Gregersen: Lad os holde godt øje med Enhedslistens eftergivenhed over for de muslimer, der afsøger alle muligheder for at udøve islamvenlig indflydelse på tinge"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.