Muslim i Danmark: Jeg deler genetik med den arabiske verden

Ræverøde politikere og indvandrere fra islamiske lande siger ofte, at muslimer ikke kan anskues som en samlet gruppe, når det omhandler kriminalitet og kontanthjælp. Ved VM i fodbold forholder det sig anderledes.

Muhamedanere i Danmark jubler over Marokkos sejr over Spanien efter straffesparkskonkurrence.

Se også Uppdatering: Rasmus Paludan i media om Stram Kurs Sveriges nya turné i juli 2022

Læs også Emma Ihlemann fra Dagbladet Information afviser læserbrev af Uwe Max Jensen 

3 Kommentarer på "Muslim i Danmark: Jeg deler genetik med den arabiske verden"

 1. Belgien endte nærmest i en form for undtagelsestilstand da Marokko vandt den sidste puljekamp i VM over netop Belgien. Og nej det var vel ikke kun marokkanere, men en masse voldsparate indvandrer grupperinger der med et så deres tilskyndelse til at komme af med alle deres indestængte aggressioner.
  Gaderne i flere storbyer i både Belgien og Holland var omdannet til en krigslignende skueplads hvor ordensmagten ikke kunne få dæmpet optøjerne og urolighederne. Det hele var stort set ude af kontrol. Dette kom nærmest ikke frem i massemedierne.
  Hvordan kommer det så ikke til at se ud i f.eks. Portugal, efter deres kamp i kvartfinalen imod netop Portugal – velsagtens uanset om de vinder eller taber kampen ?
  Der bor omkring en mio. marokkanere i Holland/Belgien…
  Hvis man prøver på at google ordet marokkaner, så er det langt meste negative ladet det man får op.

  • Det er tragisk at se på hvordan europæerne har indvilget i dette sociale eksperiment, som nu er kørt helt af sporet. For de bliver jo alle, med få undtagelser, ved med at stemme på de samme korrupte og dybt infiltrerede samt, for manges vedkommende, nu åbenlyst og direkte totalitære partier, hvis ord intet betyder og hvis handlinger fører befolkningen lige lukt ned i h…….
   Selvom der faktisk er masser af medier, der beskriver virkeligheden, så ønsker befolkningen ikke at vide noget om det og de bliver mere og mere hadefuldt indstillede overfor dem, der fortæller dem om det. De ønsker sådan nogle som os langt væk, helst et sted hvor vi ikke har mulighed for at tale med nogen- og helst med en kugle for panden. De lever i den virkelighed som de vil se, ikke den faktuelle, selvom de udmærket ved at den er helt gal og at Europa er ved at gå i opløsning, med udsigt til kaos, anarki og store områder besat af muslimer, som også kommer til at belejre og besidde vigtige områder overalt på kontinentet.
   Men overfor et kontinent, hvis befolkning for nuværende er fuldstændig præget af selvhad og selvmords/destruktionstrang- hvad kan man gøre? Der er ingen tro på fremtiden og man ræser bare videre mod ragnarok og selvudslettelse. Problemet er bare at vi trækker alle andre med ned, når det hele bryder totalt sammen.
   Det er vi godt i gang med nu- “venligt” assisteret af det altid fjendtlige Rusland, som gerne ser Vesteuropa bryde sammen.
   Som jeg har skrevet før, så kæmper kristne nu IGEN mod kristne, mens muslimerne griner hele vejen til moskéen..

   Jeg fatter simpelthen ikke hvordan det kunne ende sådan her. Vi skal tilbage til de vesteuropæiske og amerikanske ideer om frihed og åbne samfund med borger- og frihedsrettigheder. Det er faktisk meget enkelt. Og helt ærligt: Hvor svært kan det være??!

   • Uwe Max Jensen | 9. december 2022 ved 10:14 |

    Den nødvendige viden er tilgængelige. Men den almindelige europæer gider ikke denne viden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.