Instruktør Flemming Jensen beskyldes for racisme; krævede mulat sminket mørkere

Christian Marcussen skriver på Facebook om skuespilleren Flemming Jensen, der bliver beskyldt for racisme mod grønlændere og sorte:

“Under #metoo-bølgen væltede det frem med årtier gamle historier om folkekære skuespilleres upassende seksuelle adfærd.

Been there, done that. Nu skal de fældes som fæle racister.

P.t. er det Flemming Jensen, der skal brænde, fordi han har lavet et teaterstykke, hvori grønlandske børn spilles af etnisk danske børn.

Altså den Flemming Jensen, som elsker Grønland og som har dedikeret en ikke uvæsentlig del af sit liv til netop at formidle positivt om landet og dets befolkning.

En af dem, der nu bærer til bålet, er Roger Courage (Roger Courage Matthisen, red.) (som ironisk nok selv har været ramt af metoo).

På P1 fortæller det forhenværende medlem af folketinget for Alternativet om, hvordan det var “enormt ydmygende”, da han for 20 år siden som skuespiller fik at vide af Flemming Jensen, at han skulle sminkes mørkere for bedre at ligne en caribisk nisse i Nissernes Ø.”

Christian Marcussens Facebookopdatering.

Se også Korankravaller överklagas till Högsta domstolen

Læs også Pandemien er en kriminel kampagne

Læs desuden Lotte Larzen var Casper Christensen utro med Caspers gode ven Thomas Wivel 

2 Kommentarer på "Instruktør Flemming Jensen beskyldes for racisme; krævede mulat sminket mørkere"

  1. Nu har jeg i forvejen et køligt forhold til Flemming Jensen. Han har ofte afsløret sig som en tro ideologikammerat over for multikulti og “antiracisme” med mange negative ytringer om landsmænd, der var knap så ukritisk over for samme projekt. Revolutioner ender altid med at æde deres egne børn.

    Var det synd for de Stalintro, der arbejdede utrætteligt i hans favør, for så selv at ende med et nakkeskud eller en lige så dødelig enkeltbillet til Gulag? Ikke i min verden. Der er andre ofre, som for eksempel vores egne børn og unge, der i stigende grad smager konsekvensen af den multikultur Flemming Jensen er så varm tilhænger af, jeg har nemmere ved at bekymre mig for en Flemming Jensen.

  2. Flemming Jensen stadigvæk tyk som altid, nok fordi han trøstespiser, for dulme hans hykleri.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.