Lige (brune) børn leger bedst

Danmarks Radios pro-palæstinensiske nyhedsvært, Issa Mahmoud Jeppesen, har de seneste dage interviewet en palæstinensisk muslim, en iransk-født politiker fra Enhedslisten samt en repræsentant fra den islamiske republik Pakistan.

Det er lykkedes Issa Mahmoud at invitere en lang række udlændinge i Deadline de seneste dage.

Se også Martin Thorborg kallar Rasmus Paludan för nazistisk spade

Læs også Oprør på Akademiet: Hvid og privilegeret – danske politikere har importeret en bærme af antidemokratiske kræfter til Danmark 

5 Kommentarer på "Lige (brune) børn leger bedst"

 1. DR er fuldstændig overtaget af venstreekstremister og muslimer nu. Det er bare et spørgsmål om tid før hele det danske samfund officielt også bliver det.

 2. Det velkendte mantra lyder, at det ikke handler om hudfarve – og dog ser det efter alt at dømme ud til, at samfundet vil blive opdelt herefter med omtrent samme konsekvens som olie og vand, paradoksalt nok ikke mindst afstedkommet af den i egen selvopfattelse antiracistiske mainstream.

 3. God journalistik Max Uwe.
  Hvor er den modsatte reaktionære part henne i alle de der DR2 Deadline programmer hvor Issa Mahmoud Jeppesen er vært ? Stort set aldrig er der en repræsentant tilsted med kontra meningerne.
  Det er fuldstændig ensretning udi en forherligelse af den befolkningsudskiftningen.
  Jeg ser kun kortvarigt de der Deadline programmer hvor denne Issa Mahmoud Jeppesen er vært og mestendels for at se hvor langt det danske samfund er kommet i befolkningsudskiftningen… Og det går bare stærkt i disse år.
  DR er mere end nogensinde blevet en regulær ¨rød-brun¨ støjsender.

  • Jeg har det på samme måde som dig. Danskerne er ikke længere velkomne i dansk stats-tv, medmindre de byder fuldstændig ind på befolkningsudskiftningen og islamiseringen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.