I hvor lang tid skal vi opretholde illusionen om, at disse mennesker deler danskernes værdier?

Det har udløst forfærdelse og kraftig fordømmelse hos venstrefløjen og woke-segmentet, at Danmarks fodboldslandshold ikke ønsker at gøre brug af det såkaldte One Love-anførerarmbind i forbindelse med verdensmesterskabet i Qatar, da brugen af regnbuearmbindet muligvis kan udløse en advarsel.

Ser man på tilvandrede muslimers reaktion, er den noget anderledes. Her morer rigtig mange sig over landsholdets beslutning om at droppe regnbuearmbindet. Muslimer i Danmark deler for manges vedkommende ikke værdier med etniske danskere. Og de deler slet ikke venstrefløjen og woke-segmentets værdier, når det kommer til emner som ytringsfrihed og homoseksualitet.

Alligevel faciliterer venstrefløjen og woke-segmentet fortsat muslimsk masseindvandring til Danmark. Det er bizart.

Danmarks fodboldlandshold dropper regnbuefarvet anførerbind til VM. Muslimer griner.

(Illustration: Profeten Muhammed afbildet i et LGBT-venligt lune)

Se også Deadly explosion reported in Poland as Russia unleashed missile barrage on Ukraine

Læs også Månedens udenomssnak går til Masih Sadat

Læs desuden DR-chef Jakob Sloma Damsholt siger op efter “grænseoverskridende adfærd” 

4 Kommentarer på "I hvor lang tid skal vi opretholde illusionen om, at disse mennesker deler danskernes værdier?"

  1. Ja, og hykleriet florerer selvfølgelig også på den arabiske side, hvor homoseksualiteten bare trives i det skjulte (læs blot Arafats biografi). Man kan selvfølgelig som europæer være uenig i at gå i den modsatte, woke grøft, men det er netop ikke pointen her. Dén er jo Vestens manglende evne til at stå fast og frimodigt forsvare en hvilken som helst politik, man angiveligt “dybfølt” står for. Her er Qatar, der ikke ryster på hånden, faktisk et forbillede for europæiske lande, hvis disse en skønne dag beslutter sig for radikalt at afislamisere sig trods ”verdenssamfundets” fordømmelser.

    • Ja, vi kan lære noget af de islamiske lande, hvad angår at stå fast på værdier.

    • Se eventuelt mit læserbrev her på Frihedens Stemme.

    • Lige netop, Neerup Buhl. Og det er nok også derfor muslimerne griner på de sociale medier over Vestens totale mangel på opfølgning på egne påståede principper fra Vestens side.
      Derudover fortsætter Vestens reklamekampagne for kvinders hijabtvang gennem de mange vestlige reklamer med hijabklædte kvinder, som i øjeblikket ses overalt, også (og måske især) her i Danmark, mens de iranske kvinder er igang med en nærmest umulig frigørelseskamp mod deres tyranniske islamiske regime, som tvinger dem til at bære dette stykke tøj og ikke går af vejen for at likvidere demonstranter og børn, som åbent viser deres modstand mod regimets politik.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.