Missilkrise kan udløse 3. verdenskrig – muslimske migranter griner og fryder sig

Russiske missiler har ifølge et medie dræbt to mennesker i Polen. Hændelsen kan potentielt udløse en krig mellem Nato og Rusland. Muslimer i Danmark griner og fryder sig over udsigten til en krig mellem Danmark / Nato og Rusland.

Se også Skolelev dömd för Korankravaller

Læs også Nationalmuseet: Reklamerer for sharialoven

Læs desuden Kunsthandler Erik Guldager: Alle, der passivt overværer kriminelle handlinger, skal straffes efter lovens strengeste straf 

2 Kommentarer på "Missilkrise kan udløse 3. verdenskrig – muslimske migranter griner og fryder sig"

 1. Hvis jeg var muslim i Vesteuropa, så ville jeg nok passe på med at grine alt for højt.
  Det er jo altid den, der ler sidst, der ler bedst.
  Og at sidde og grine over en særdeles truende krigssituation i Europa kan hurtigt gå hen og blive en handling, der rammer tilbage som en kæmpemæssig boomerang, hvis krigen også kommer til Vesteuropa.. tænk en gang hvor mange rasende vesteuropæere, der i øjeblikket bare sidder og venter på frit at kunne bekæmpe islam her på kontinentet! Jeg tror der er MANGE mennesker, der har fået nok af islams kraftige tilstedeværelse; de betragter det som en belejring- og har et stort ønske om at gøre noget ved det rent fysisk.
  Det vil simpelthen bryde ud i lys lue og muslimerne får rigeligt travlt med at forsvare sig mod masser af rasende europæere, der føler at de i årtier er blevet frataget retten til deres eget kontinent og at muslimerne er blevet tildelt utallige privilegier på bekostning af den oprindelig befolkning, der er blevet udsat for både intern fordrivelse og etnisk udrensning i mange, mange årtier. Ønsket om hævn og total uddrivelse af islam fra Europa vil være helt kolossalt og jeg har svært ved at se hvordan det skulle kunne standses, uanset hvem af de europæiske folk, der kommer til at dominere Vesteuropa i fremtiden; om det bliver russere/øst- eller vesteuropæere- alt er jo simpelthen i spil, så miserabelt og hurtigt som de nuværende vesteuropæiske “ledere” desværre har formøblet den kolossale europæiske kulturelle og økonomiske arv.

 2. Kommer WW3.
  Så går jagten ind, og det hele året.
  Det betyder: Der findes ingen GUD i Danmark, KUN DANSKERE.
  Så der er vidst ikke noget at grine af.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.