Selv Nationalmuseet støtter befolkningsudskiftning og islamisering

Nationalmuseet har produceret en ny reklamevideo, hvor der er forbavsende få danskere med. I videoen har en shariaklædt muslimsk kvinde samt en indvandrerdreng, der ligner et bandemedlem, fremtrædende roller.

Dokumenterende skærmprint fra Nationalmuseets ny reklamevideo.

Se også Iranska bröderna Kia från Uppsala i historieböckerna

Læs også Facebook: Uwe Max Jensen benåder blokerede personer i anledning af Dronning Margrethe ‘s 80 års fødselsdag 

Læs desuden Elise Bjerkrheim fra Frie Grønne i chok: Tyrkisk velfærdsmigrant bliver sendt til Tyrkiet

3 Kommentarer på "Selv Nationalmuseet støtter befolkningsudskiftning og islamisering"

 1. Jeg skal bræk, ud med de sandnegere, REMIGRATION NU, FUUUUUUCK ISLAMMMMMMM

 2. Tror Nationalmuseets ledelse selv på, at deres nye helte vil betale så meget som en øre i skat, der skal gå til deres løn og bevarelse af vores kulturskatte? Godt det samme, når klenodierne administreres af sådan en samling landsforrædere.

  Multikultur er en erstatningsreligion, der skal udfylde det religiøse tomrum efter Kristendommen, for alle de, ironisk nok, meget religiøse venstrefløjsere. Og historien viser jo desværre med al sin gru, hvor langt fanatisk religiøse mennesker er villige til at gå, for at gennemtvinge deres vrangbilleder.

  Det minder mig om, at få år før Sovjetunionens sammenbrud, var vi i gymnasiet på studietur til Leningrad, som det hed knap to år endnu. Vi var inde på stadsmuseet og fik en rundvisning med Vinterpaladset og dets skæbne i centrum. Skønsangen over den kommunistiske magtovertagelse fik selvfølgelig alt, hvad den kunne trække på det museum. Mindre end to år senere var løgnen faldet fuldstændig fra hinanden. Gad vide, hvor længe mon vores egne fidusmagere får lov at holde liv i denne illusion?

  • “Tror Nationalmuseets ledelse selv på, at deres nye helte vil betale så meget som en øre i skat, der skal gå til deres løn og bevarelse af vores kulturskatte?”

   Åbenbart … SUK

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.