Mette Thiesen forlader Nye Borgerlige

Mette Thiesens kæreste Mads Tofte var på valgaftenen indblandet i en episode, hvor han kastede et plastikølkrus med øl på Asger Garde fra Nye Borgerliges sekretariat, der bad ham om at forlade festen. Mads Toftes opførsel ved valgfesten har ført til, at Mette Thiesen melder sig ud af Nye Borgerlige. Det skriver Mette Thiesen på sin Facebookprofil:

“Kære alle sammen.

Tak til alle jer, der har skrevet og ringet, sendt søde beskeder og vist omsorg på andre måder. Det betyder helt utroligt meget, når man står midt i et stormvejr.

Jeg har været med i Nye Borgerlige siden 2017. Jeg har kæmpet en masse kampe, stillet mig i frontlinjen, taget en masse skud – og levet med de massive konsekvenser det har – og tidligere har haft. Det var og er mit valg, selvom det påvirker min familie helt utroligt meget.

Jeg skal som det første sige, at jeg på det kraftigste tager afstand fra min kærestes handling på valgaftenen i tirsdags. Det var fuldstændig uacceptabelt – det ved både han og jeg. Det kommer til at have konsekvenser. Det har det allerede nu – og dem tager både han og jeg på os.
Jeg burde ikke have taget ham med, og han burde ikke have handlet, som han gjorde – den er ikke længere. Her lægger jeg mig fladt ned.

Med hensyn til til det foregående forløb, som beskrevet af Pernille Vermund, vil jeg blot bemærke, at alting har to sider. Desværre er der ikke blevet lyttet til min, og denne er derfor heller ikke en del af mediernes dækning. Jeg bad om hjælp til at komme væk fra en svær fortid, der havde fyldt alt for meget, alt for længe, og som jeg havde svært ved at håndtere selv. Jeg var skrøbelig og sårbar – men der blev desværre ikke lyttet.

Jeg har aldrig haft lyst til, at dette skulle udlægges i pressen. Jeg er et privat menneske og havde virkelig ønsket, at alting fortsat var privat og blev håndteret internt. Men nu er vi her – og det klarer jeg også.

Udtalelserne efter valget fra mennesker, som jeg tidligere har betegnet som mine nære, og som jeg holdt af, står for sig selv. Selvfølgelig er jeg ikke skyld i, at Nye Borgerlige ikke fik det ønskede valgresultat. Det, tror jeg, står soleklart for alle.

Jeg har ikke villet kommentere på det af den simple årsag, at jeg ikke synker ned på det niveau.

Lige nu har jeg brug for at tage noget tid med min familie og finde ro i, at jeg har truffet beslutningen om ikke længere at være medlem af Nye Borgerlige og dermed fra dags dato er løsgænger i Folketinget.

Jeg kan stadig se mig selv i øjnene. Jeg er ikke et perfekt menneske – endda meget langt fra. Jeg begår fejl – men jeg undskylder også meget gerne for de fejl, jeg begår – og jeg lærer af dem.

Men jeg undskylder ikke for noget, jeg ikke har gjort eller overfor en, der har gjort mig ondt. Det vil jeg ikke byde mig selv, for så går jeg i stykker.

Igen tak til alle jer derude, der har støttet og fortsat støtter. Jeg kobler af nogle dage og håber, at alle vil respektere, at jeg ikke ønsker at udtale mig yderligere i denne sag.”

Mette Thiesens Facebookopdatering.


(Illustration: Rene Magritte: The Lovers I, 1928)

Se også Mette Thiesens kæreste Mads Tofte politianmeldt for vold: Det handler om damer

Læs også Rasmus Paludan kräver ändring av plats i Örebro efter dom i Förvaltningsrätten 20 juli

Læs desuden Kundby-pigen ‘s blog: Når den svære tid bliver for svær 

7 Kommentarer på "Mette Thiesen forlader Nye Borgerlige"

 1. Skulle mene at det her kunne NB have klaret langt, langt bedre- internt. For nu at sige det mildt..
  Jeg ved ikke med jer andre og jeres indtryk, men jeg synes efterhånden at det er svært at få andet indtryk af dette parti end som et, hvor der konstant spidses albuer og hvor den ene hele tiden er vigtigere end den anden, indtil der kommer en tredje med endnu spidsere albuer..
  Hvor er politikken og de vigtige emner hos NB?
  Igen handler det alt for meget om magtbegær og personsager, der gøres vigtigere end befolkningens oprigtige bekymring for fremtiden og for de tyranniske politikeres fremtidige påfund. Det er nok også derfor, hele NBs daværende folketingsgruppe ikke gad at svare på min måneder lange henvendelse om et af deres medlemmers støtte til censur mod og potentiel vold mod Rasmus Paludan.
  Har derfor som sådan siden da ikke haft meget til overs for dem og deres handlinger. Det her hjælper ikke just på tingene.

 2. Den røde presse lurer altid i svinget

 3. Nye Borgerlige har fået en rolle som de selv har redt i det nye Folketing.
  De kunne egentlig ligeså godt nedlægge sig selv. Tror ikke ret beset at specielt mange ville savne dette parti i det morads de har placeret sig selv i…
  De opnår stort set intet med deres stemmer.
  Jeg syns næsten de har opnået rent politisk set så meget intet afgørende turbulens at de kan sammenlignes ‘lidt’ med Kristendemokraterne, der nu næsten kan nedlægge sig selv for alt landsdækkende politik.
  Jeg syns i det hele taget at den nye politiske parlamentariske situation er rent kaotisk involverende flere totalt landsskadelige og uduelige partier, som ikke vil Danmark godt som nation.
  Det er ren afvikling efterhånden…

  • Problemet med Nye Borgerlige er jo også at selve deres partinavn er dybt underligt, nærmest som om at “nu kommer der nogle nye borgerlige ud fra det store samlebånd, der producerer borgerlige mennesker”. Det lyder mega kikset.
   Og Kristeligt Folkeparti.. hvis Danmarks befolknings 74%s folkekirkemedlemmer nu mente det alvorligt, så kunne partiet snildt være det største i landet. Men ligesom så mange andre partier er også dette parti jo nødt til at rette sig efter diktaterne om obligatorisk oikofobi og en positiv holdning til diktatet om befolkningsudskiftning og islamisering. Så meget at man nu fuldstændig har forrådt sit grundlag og accepteret en muslimsk kandidat i partiet. Ufatteligt og fuldstændig diskvalificerende. Og hvornår har KD forøvrigt senest ført politik, der var præget af kristendommen?.. ikke mig bekendt de seneste mange år.. og ja, her kommer vi selvfølgelig IGEN tilbage til den kendsgerning at partiet, ligesom så mange andre i Danmark, pga “multikulturalismen” jo rent faktisk har fået frataget deres eksistensgrundlag for længe siden, fordi Danmark ikke længere er et kristent land, men et multietnisk mareridt. Så KD godt kunne nedlægge sig selv i erkendelse af at de, ligesom mange andre partier, der ikke har forstået den uskrevne lov om oikofobi, befolkningsudskiftning og islamisering- for de er rent faktisk et parti, der reelt, hvis de skulle følge deres partiprogram, står i opposition til den danske stat. Det problem har partiet så “klaret” ved at melde sig ind i flokken af islamofile partier, muligvis fordi de tror at islam kan løfte dem ind i Folketinget.
   Det får de muligvis ret i, hvis partiet bliver helt overtaget af muslimerne.. det skulle ikke undre mig- intet kan efterhånden undre mig mere.

 4. NBs muslimpolitik er hovedårsagen til, jeg for længe siden besluttede, at de ikke kunne blive et alternativ til SK i stemmeboksen. Deres politik gør mere skade end gavn, med deres skelen mellem de “skadelige” muslimer på overførselsindkomst og så de berigende, der er veluddannede og tjener deres egne penge. Hvis man endelig skal skelne muslimerne imellem, er skadevirkningen lige omvendt. Det er de veluddannede, der for alvor er farlige. Det burde den veluddannede top i NB vide, hvis de for alvor mente noget med at ville redde Danmark. De snyder deres vælgere(også) på det område.

  Med hensyn til klagesangen over alle de manglende hænder i sundhedssektoren, som alle åbnebart har en bindegal, dybt ødelæggende ide om skal importeres – ja hvis de 90 milliarder, som invasionen minimum koster os, hvis de samme penge i stedet var lagt oven i lønnen for de fagområder, der mangler personale, så var problemet hurtigt løst. Endnu hurtigere hvis nytteløse beskæftigelsesterapi, som eksempelvis jobcentrenes med mere end 10.000 ansatte blev kanaliseret over i noget mere brugbart, så tror jeg problemet løste sig selv. Men visse kræfter har for stor en interesse i, at problemet ikke bliver løst. Også at finde blandt NBs bagland.

 5. Så er den gal igen
  En Kvinde forsøgt voldtaget af een med Tjæreskæg og Kjortel.

  https://24nyt.dk/kvinde-forsoegt-voldtaget-af-indvandrer-med-fuldskaeg-politiet-har-brug-for-hjaelp/
  Kvinde forsøgt voldtaget af indvandrer med fuldskæg – Politiet har brug for hjælp
  7. november 2022 24NYT Kriminalitet, Tophistorie
  politi i uniform på alarmcentralen
  Foto: Rigspolitiet.
  En kvinde blev natten til lørdag udsat for voldtægtsforsøg i Esbjerg. Politi søger vidner.
  Syd- og Sønderjyllands Politi beder nu om hjælp til at finde gerningsmanden til et voldtægtsforsøg i Esbjerg. En kvinde blev omkring klokken 04.00 lørdag morgen den 5. november udsat for et voldtægtsforsøg i Vesterhavsgade i Esbjerg. Manden fulgte efter kvinden ind gennem en port og videre ind i en opgang og antastede hende. Det lykkedes kvinden at komme fri og manden forlod derefter stedet.

  • videre.
   https://24nyt.dk/forfaerdeligt-draebt-kvindes-barn-er-afgaaet-ved-doeden/

   Forfærdeligt! Dræbt kvindes barn er afgået ved døden
   8. november 2022 24NYT Kriminalitet, Tophistorie
   Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet.
   Den dræbte kvinde var gravid, da hun torsdag den 3. november 2022 om aftenen blev overfaldet og stukket med kniv foran det plejehjem på Samsøvej i Holbæk, hvor hun arbejdede. Resolut førstehjælp reddede barnet, men moderen afgik ved døden kort efter ankomsten til sygehuset.

   Barnet var skrøbeligt og blev indlagt på sygehuset, da barnets tilstand var behandlingskrævende.

   Drengen afgik ved døden i dag kl. 14.44. Hans liv stod ikke til at kunne reddes.

   Politiet har ikke yderligere kommentarer i sagen, oplyser vicepolitiinspektør Kim Løvkvist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

   Ja så slap den satans perker for at betale børnepenge

   Danskerne skal hånes for at importere indavlet.
   mine hæmninger er sådan set sluppet op.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.