Løgnepressen skjuler indvandringens konsekvenser

Ekstra Bladets journalister Mette Fleckner, Cecilie Erland og Victor Pedersen leverer en bizar rubrik om mordet på en 37-årig afghansk kvinde, der er blevet dræbt af en gerningsmand med anden etnisk herkomst end dansk.

Ekstra Bladet skriver:

“Mens politiet jager en tilsyneladende ganske ung drabsmand (af anden etnisk herkomst end dansk, red.), er et lille barn fortsat i live og befinder sig på Rigshospitalet.

Det oplyste efterforskningsleder Kim Løvkvist fra Midt- og Vestsjællands politi under en pressebriefing fredag formiddag.

Politiet er på jagt efter en ung mand på 18-19 år (af anden etnisk herkomst end dansk, red.), som de mener begik drabet på en 37-årig (afghansk, red.) gravid kvinde, der i går aftes blev overfaldet i sin bil, da hun kom ud fra sit arbejde på et plejecenter i Holbæk.

Gerningsmanden beskrives som en ung mand (af anden etnisk herkomst end dansk, red.) af spinkel bygning og mellem 170 og 175 centimeter høj.”


Se også Podd: Rasmus Paludan uden bål og brand

Læs også Uwe Max Jensen: Hæv straffen for æresdrab til livstid

Læs desuden Krænkelseskulturen har gjort sit indtog i dansk kunst; billedkunstneren Elmer smidt ud af kunstnersammenslutning efter at have vist blackfacebilleder 

1 Kommentar på "Løgnepressen skjuler indvandringens konsekvenser"

 1. Medierne må satme være utrolig Debile, tro at vi hopper på den.

  Mere om importen: Det lade vandvid.!
  Tva i DR havde et indslag i går, om det nedenstående, og dette sagde mig, at det enten er et Jalousi drab, eller er et æresdrab. Jeg holdte på det sidste.!
  I stedet for at bure Hvidløgsidioten, burde han være et skudoffer, istedet for at fodre på svinet.
  Idag.!
  https://24nyt.dk/politiet-efterlyser-brun-dransmand/
  Så er der lys i Løgten lille Mor.
  Gartneren har udsalg.

  Det ligger desværre hos mig, at håne når folk stemmer rådent.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.