Kampen fortsætter! Kæmp soldater!

Valget havde den laveste valgdeltagelse siden 1990. Det forstår jeg godt! Bare ærgerligt, at de, der mødte op, stemte som de gjorde. 

Jeg blev ikke valgt til Folketinget i dette valg! Ikke en stor overraskelse, men jeg synes, at det principielt og symbolsk var vigtigt at stille op.

Jeg vil nemlig gerne kunne kritisere de valgte og påstå det selvindlysende – at jeg kan gøre det bedre!

Den påstand kan være sværere at give tyngde, hvis jeg i det mindste ikke stillede mig selv til rådighed og således var på stemmesedlen. Derfor gik jeg og en god ven (nogle gange flere venner) i en del dage rundt i Faxekredsen (den 5. folketingskreds i Sjællands Storkreds, som består af Faxe Kommune og Stevns Kommune) og bankende på folks døre og bad dem om at skrive deres fulde navn, personnummer og adresse på en blanket. At få 150 personer til at gøre dette er næsten en større præstation end at få 20.000 elektroniske vælgererklæringer – især, når danskerne af ukendte årsager har fået ind med modermælken, at ens CPR-nr. er “meget hemmeligt”. Det lykkedes dog! Hvilket jeg anser som et lyspunkt i det mørke, som ellers sænker sig over vores land.

At jeg fik et helt usædvanligt dårligt stemmetal er egentlig ikke så mærkeligt: pressen har en enorm magt, og den kollektive beslutning om ikke at give mig nogen omtale – med mindre den er negativ – har selvfølgelig haft stor effekt. Af samme årsag er det helt nødvendigt, at mediet Frihedens Stemme eksisterer, da gammelpressen i overvejende grad maler deres egen virkelighed, som afspejler, hvad journalisterne stemmer: Radikale Venstre.

Hvad er der så at sige om det øvrige valgresultat?


Et sort hul er, at pressens kæledægge Inger Støjberg – anerkendt del af eliten i 20 år og bosiddende på Christianshavn – nu er kommet i Folketinget igen efter en kort pause, hvor hun afsonede sin straf på 60 dages ubetinget fængsel for overtrædelse af ministeransvarlighedsloven. Der har ikke rigtigt været nogen, der har gjort sig til fortaler for, at hun så skulle være uværdig til at være medlem af Folketinget. Det var der ellers rigtigt mange i debatten om mig, der skrev lange indlæg om, da jeg stillede op i 2019. Til sammenligning fik jeg 14 dages betinget fængsel for at ytre, at visse personer i verden er mindre intelligente end andre. Den ytring er ellers åbenlyst sand – se bare på det nyvalgte folketing.

Så dejligt, at vi nu kan konstatere, at man i hvert fald er værdig til Folketinget, selvom man få måneder inden valget har afsonet 60 dages ubetinget fængsel. Det er næsten Inger Støjberg og de fyrretyve røvere. Dog ikke helt. Hun tager kun 13 lykkeriddere med sig i Folketinget. Nogle vælgere har sikkert troet, at Inger Støjberg står for en stram kurs i udlændingepolitikken, men det modsatte er faktisk tilfældet: Hun har udtalt, at hun synes, det er fint, hvis offentligt ansatte bærer det muslimske hovedtørklæde hijab! En stemme på Støjberg er altså en stemme på islamiseringen af Danmark.

Når vi taler om “løkkeriddere” er det også værd at nævne Danmarks mest uværdige løkkeridder: Lars Ulykke. Han gik til valg på at løse de problemer, som han som statsminister og indenrigsminister de seneste 20 år selv har skabt. Han fik 15 andre ukendte løkkeriddere med sig i Folketinget. Hvem de er, og hvad hans parti egentlig mener, er stadig ret uklart. Moderaterne er vist nok Radikale Venstre nr. 2. Næsten hver 10. vælger har altså stemt på et parti, der ledes af en mand, som selv har erklæret, at han bare som statsminister førte en stram udlændingepolitisk kurs “for sjov”, og at det var ren symbolpolitik.

Jeg kunne skrive meget mere om det gamle makkerpar Støjberg og Løkke (ingen af deres nye partier har fremlagt særligt meget konkret politik), men det mest afgørende skal nævnes her til sidst. Det mest afgørende er ikke, at pakistaneren Sikandar Malik Siddique trods alt var for islamistisk og pakistansk til danske vælgere. Eller, at den stadig svindeltiltalte Morten Messerschmidt klarede spærregrænsen og nu med 4 andre er det eneste nationalistiske parti i Folketinget. Eller, at Kristendemokraterne for 6. gang i træk ikke klarede spærregrænsen efter, at deres stemmesluger Kristian Andersen i Vestjylland ikke genopstillede – og Isabella Arendt forlod den synkende skude og prøvede lykken hos speditøren fra Bjerringbro (leder af Det Konservative Folkeparti). Nævnte jeg, at den berygtede partihopper – og fremmeste repræsentant for sinker – Uffe Elbæk blev genvalgt til Folketinget? Endda helt uden denne gang at fortælle detaljeret på national “børnevenlig radio” (“Mads og Partilederne”), som han gjorde i 2019, at han engang havde haft et engangsknald med en mand, der stemte på Dansk Folkeparti.

Nej, det mest afgørende er, at Danmarks til dato mest uværdige statsminister med mange længder – løgneren, SMS-sletteren og minkdræberen – Mette Frederiksen ikke alene blev genvalgt. Hendes parti gik frem med 2 mandater!

Man kan let få lyst til at udbryde som Egon Olsen: “Dette land er for lille for mig, gør med det, hvad I vil!”

Jeg kan dog ikke svigte de mange danske børn og unge, der dagligt bliver mobbet, fornedret, ydmyget, overfaldet, truet og voldtaget pga. den politik, som Støjberg, Slette Mette og Løkke sammen har ført i 20 år. Så vi indsamler vælgererklæringer for at vende stærkt tilbage. Af hjertet tak til alle, det fortsat støtter vor kamp for danskernes frihed og lykke!

Alt for Danmark

Rasmus Paludan

Partileder

Stram Kurs

1 Kommentar på "Kampen fortsætter! Kæmp soldater!"

  1. Tak til Rasmus for dette opmuntrende indlæg!
    Jeg må så indrømme at jeg personligt har svært ved at finde ord for, hvor katastrofalt jeg synes dette valg er.
    Jeg forudser nu at corona-Gestapostaten genoptages og at forfølgelsen af og hetzen mod “vaccinenægtere” og “fædrelandskærligheds-ekstremister” samt “antimyndighedsekstremister” og hvad de ellers finder på at kalde mennesker, der ikke synes at tvang, nedlukninger, mundbleer, adgangstilladelser i form af “sundhedspas” eller hvad de finder på at kalde det, når det bliver genindført, muslimsk masseindvandring og ødelæggelse af dansk kultur, dansk landbrug, industri og små firmaer, samt fjernelse af borger- og frihedsrettigheder er den rette vej frem..
    Gud bevare Danmark! For vi er ikke selv i stand til det!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.