Mor efterlyser mand, der stak hendes søn ned

En mor efterlyser på Facebook den mand, der stak hendes søn ned med kniv i Fredericia. Hun skriver:

“Ham her… stak min søn ned på åben gade en helt almindelig eftermiddag…

del del,,, så han han blive fundet …

Jeg har kun en ting at sige… du er en fej kujon…

Meld dig selv og vis at du ejen bare en smule mandighed.

(…)

Del del del

Frit lejde hos politiet”

(Alle fotos: Politiet)

Fredericia Dagblad skriver om knivstikkeriet:

“En mand mellem 18-20 år efterlyses nu af Sydøstjyllands Politi med billede. Manden er efterlyst, da politiet mener, han er den formodede gerningsmand bag et knivstikkeri den 20. august i år, hvor en 31-årig mand blev blev udsat for vold med brug af en kniv, som politiet beskriver det i en pressemeddelelse.

Den yngre mand beskrives desuden som værende mellemøstlig af udseende med brun hud og sort hår, der er længere og let krøllet øverst på hovedet, men kortklippet i siderne. Han har skæg, der er lidt længere ved hagen – og med en tynd stribe skæg ved ørerne og til hårgrænsen.”Se også Rasmus Paludan begär ut förundersökningsprotokoll om 16-åring i Laholm, som hotat kidnappa och gängvåldta partiledarens mamma

Læs også Frankrig: Far bankede sin seks år gamle datters voldtægtsmand. Risikerer ti år

Læs desuden Selvom islam har ødelagt ens liv – kan man godt omfavne islams følgere

6 Kommentarer på "Mor efterlyser mand, der stak hendes søn ned"

 1. det ligner en perker

 2. Det er sådan en type, som man simpelthen på lang afstand kan se er potentielt voldelig. Jeg kigger altid i alle mulige retninger uanset hvor jeg går, for at være sikker på ikke at blive overrasket af et bagholdsangreb fra sådan en type.

  Nå men bortset fra det, så bliver den pågældende kvinde, der har lagt opslaget ud, ganske sikkert straffet for at lægge billederne ud på facebook, mens gerningsmanden smiler hele vejen til sin betingede dom og manglende udvisning, efter at en flok islamofile danske kvinder ivrigt har talt hans sag rundt omkring i medierne.

 3. Fredericia har igennem lang tid gået under sådan en lidt i lokale ‘folkemunde’ som lille Chicago(Den gamle gangster by i USA). Jeg kender en del til byen, og den har faktisk en hel del af undergrunds indvandrerbander, der hærger byen i mange henseender.
  En type som ham på fotoovervågningsbilledet, er ved at være et ret markant ‘indslag’ i bybilledet i enhver dansk by, stor som såvel endda mindre.
  Han ligner rent etnicitetsmæssigt som en af de her ønskede kvoteflygtninge fra Tjetjenien, som stort set alle partier er så forhippede på at Danmark i fremtiden skal modtage langt flere af.
  De kommer fra voldelige kulturer hvor demokrati og retsstater slet ikke eksisterer, og hvordan fanden skal man så forvente at de kommer til at indgå og indleve sig i et vesterlandsk demokrati som netop hviler på disse ovenfor nævnte principper.
  Altså tror man at man bare lukker individer ind som ovenstående, der skulle komme med en helt ren ‘tavle’ og hvor man bare kan fylde på af vores værdier ?
  Glem det !
  Remigrationsministerium skal etableres, og det kan ikke gå hurtigt nok.

  • Tak til nordiclux for en fremragende kommentar.

   nordiclux nævner situationen i Fredericia. Og det er virkelig trist, men bestemt ikke uventet, at høre at endnu en historisk vigtig dansk by nu er voldsomt præget af muslimske kriminelle, som naturligvis, i overensstemmelse med deres selvopfattelse, ser det som deres opgave at sprede nervøsitet og frygt i nabolaget; det er jo den typiske og effektive muslimske fremgangsmåde, når de prøver at erobre nyt område. For det er faktisk ikke så meget kriminaliteten, der er hovedformålet, selvom den (også) financierer deres endemål. Nej, det vigtige er selve opførslen- det at fysisk intimidere og dominere omgivelserne. At udvise herrefolksopførsel og attitude. Dét er det vigtige for muslimerne- alle skal forstå at de dominerer og derfor (efter deres egen mening) har taget området i besiddelse.
   Derfor er de også alle sammen potentielt voldelige; og for danskere, der går rundt i byer som Fredericia og ikke forstår det signal, muslimerne udsender ved en sådan opførsel, kan det hurtigt ende galt. Signalet til omverdenen er: Vi har nu overtaget jeres tidligere område- I er nu dhimmier.
   Hvis nogen person ikke finder sig i deres dhimmi-status, så er der konsekvenser.
   Og disse typer ses OVERALT i det danske samfund, i alle byer, større og mindre. Især vil jeg selvfølgelig fremhæve København, hvor de her unge og letgenkendelige, arrogante, konfrontatoriske og provokerende og voldsomt selvhævdende typer, findes i hvert eneste brokvarter, både enkeltvis og i flok, hængende ud på strategiske offentlige steder, tydelige for enhver og på udkig efter potentielle ofre.
   Det er altid voldsomt tydeligt at de er der for at fortælle omgivelserne at de er der og at de altid er klar til vold. Man kan se det i deres hadefulde og nærmest morderiske øjne, der tilsyneladende aldrig har kendt til vestlig civilisation og som heller ikke ønsker at leve i den, selvom de bor i et vestligt samfund.

   Men det har vore danske medborgere det jo tilsyneladende fint med, siden de ved hvert eneste valg stemmer på de samme pro muslimske og islamofile masseindvandringsvenlige partier, som garanterer mere indvandring og ultimativt en helt officiel muslimsk magtovertagelse i Danmark, i stedet for den uofficielle besættelse/belejring, vi har nu.
   Det er ufatteligt at folk ikke selv kan erkende den virkelighed, de med deres stemme ved folketingsvalgene har været med til at realisere. For eksempel går mange mennesker her i landet rundt og tror at de har været med til at forhindre en muslimsk masseindvandringskatastrofe a la Sverige, fordi de har stemt på et halvvejs “borgerligt” dansk parti. Men disse mennesker kan faktisk bare se sig omkring på gaden, observere den store og voksende mængde muslimer og så derefter spørge sig selv: “Hvodan synes jeg selv, det går?”.. måske vil selverkendelserne begynde at pible frem. Og måske ligefrem også erkendelserne af at Danmark ikke har formået at hverken standse eller bare nogenlunde begrænse den muslimske masseindvandring og at vi stadig er på vej til at blive et muslimsk land inden for en overskuelig fremtid. Og måske faktisk også indenfor en nær fremtid, eftersom der erfaringsmæssigt overhovedet ikke behøver være tale om et befolkningsmæssigt flertal før islam kan overtage den reelle magt. Det er rigeligt nok at intimidere den øvrige “vantro” befolkning, så er det islam, der reelt styrer.
   Men hvis tilstrækkeligt mange danskere erkender tingenes tilstand har vi jo også forhåbentlig en øget erkendelse af at noget må gøres ved tingene- og at det skal være NU!!

   nordiclux konkluderer i sin fremragende kommentar at vi skal have et remigrationsministerium. Jeg kunne ikke være mere enig.
   Og det haster.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.