Sidste chance?

I bogen om sin politiske karriere, Det ærede medlem: Hofnarren!, beskriver Folketingets hidtil eneste valgte ægte løsgænger, Jacob Haugaard, hvordan han kom til at føle sig som en fiasko som folketingsmedlem: ”Jeg blev totalt sortseer, og hele det politiske spil virkede intetsigende og tomt. Debatterne i folketingssalen var bare et stort spil for galleriet, og ligegyldigt hvad der blev sagt, lyttede ingen efter. Alle hilste pænt på, og kun når jeg var tungen på vægtskålen, talte de med mig og ikke til mig.”

Haugaard blev grebet af mismod og overvejede endda i foråret 1997 at nedlægge sit mandat og forlade Christiansborg. Han fortalte sine planer til socialdemokraten Erling Olsen, der til Haugaards store overraskelse kaldte ham en succes. ”Erling Olsen fortalte mig så, at når regeringen og oppositionen sad og forhandlede bag lukkede døre, og det stod lige med mandaterne, ville min stemmeflerhed få stor betydning, og ved tanken om, at Jacob Haugaard skulle blandes ind i sagen, kunne parterne ofte blive enige.”

Det, der afholder mange fra på tirsdag at stemme på Rasmus Paludan, er utvivlsomt det ørkesløse ved tanken om en løsgængers manglende indflydelse, men sådan behøver det altså langtfra at være. Lille tue kan vælte stort læs, både som tungen på vægtskålen og som spore til at få resten til at tone rent flag. Men hvor længe vil den slags overhovedet have meningsfulde perspektiver? I over 30 år har jeg hørt, hvordan nationalsindede ved hvert folketingsvalg taler om ”sidste chance”, men snart kan det af objektive grunde være rigtigt med matematisk sikkerhed.

Det er mange år siden, at Den Danske Forenings formand, professor Ole Hasselbalch, beskrev den politiske udvikling herhjemme som et kapløb mellem muslimerne om at blive mange nok og Dansk Folkeparti om at blive stort nok. Hvem nåede først målstregen, der ville afgøre Danmarks skæbne? Det blev jo i hvert fald ikke DF. Og snart er målet hinsides noget politisk parti, idet andelen af danskere med forsvarsvilje permanent vil være marginaliseret af mængden af fremmede plus de nationalt indifferente danskere, hvis partier vil gøre stadig mindre mod befolkningsudskiftningen af hensyn til de stadig større fremmede vælgergrupper. Begrebet ”ond cirkel” har sjældent været mere rammende.

Der er aldrig kommet nogen tilbagevisning af geolog Tommy Jørgarts udregning af, at muslimandelen af ikke-vestlige indvandrere i Danmark er ca. 90%, langt højere end de officielle tal (i Weekendavisen 28. april 2017). Hans beregninger antyder desuden, at ud af 100 personer, der hvert år indrejser eller fødes i Danmark, var allerede for fem år siden mindst ca. 42 muslimer. Det er klart, at en parlamentarisk indsats under disse objektive vilkår for hver valgperiode bliver stadig mere udsigtsløs. Får Paludan ikke anden indflydelse, vil han i hvert fald som løsgænger få platformen til at råbe vagt i gevær for alt folket og gøre ”hvad skal det nytte”-mentaliteten til skamme her klokken fem minutter i Danmarks skæbnestund.

4 Kommentarer på "Sidste chance?"

 1. At gå ud offentligt og påstå at der finder en befolkningsudskiftning sted er fuldstændig og absolut tabu.
  Hvis man gør det, er man ramt af Berufsverbot og færdig for livstid.
  Alle, der siger sandheden, bliver resolut fjernet fra samfundet,
  Det er nøjagtig som med coronavaccine-narrativet. ENHVER afvigelse fra den officielle sandhed straffes øjeblikkeligt med hårde konsekvenser og umuliggørelse af deltagelse i det accepterede “overflade”-samfund, hvor de officielle sandheder er gældende.
  Man kan ikke længere bestride nogensomhelst position i samfundet hvis man ikke går ind for det såkaldt “multikulturelle” samfund, dvs befolkningsudskiftningen. Alt andet anses for samfundsfjendsk og som en terrorist-trussel mod samfundet.

 2. Majoriteten i alt overvældende grad i den danske befolkning (ja hvem er egentlig det efterhånden) synes netop ikke ville stille sig op imod mainstream og de international konvent. og alle FN’s bæredygtige mål etc. og agere modstand og tage kampen op imod multikulturalismen. Hvordan skal man så nogensinde lykkes med at få vendt denne skæbnesvangre ud(af)vikling imod det multi-kulturelle samfund. Specielt i den unge-/yngre del af befolkn. er denne jo om nogen gået all-in i den ultimative kamp i det endelig opgør ‘Armageddon’. I denne henseende er det ‘gode’ i dette endelige opgør at opnå et multikulturelt paradis samfund med en så mangfoldig broget diversitet i stort set alt herunder også trosretninger, kultur og værdimæssige anliggender. I Tyskland er det ved at blive til lov at den tyske stat er blevet multikulti i dens udøvelse i samfundet. De eneste der stritter imod dette er AlternativeFürDeutschland AFD.
  Det ser helt klart ud som om at det mest er den midaldrende og ældre/gamle generation der ikke vil den store befolkn.udskiftning.
  Jeg tror desværre at løbet er kørt hvad dette angår. Næsten uanset hvem man møder eller taler med ignorerer eller er fuldstændigt tavse omkring at vi har en igangværende befolkn.udskiftning. Det er simpelthen bare totalt tabubelagt.
  Det fylder stort set intet i den store mainstream-manipulerede ‘danske’ befolkning.
  Suk suk suk !
  Velkommen til TrailerParkDanmark…

  • Fremragende indlæg, nordiclux. Er fuldstændig enig i din analyse- jeg vil især fremhæve disse linier:

   “Det ser helt klart ud som om at det mest er den midaldrende og ældre/gamle generation der ikke vil den store befolkn.udskiftning.
   Jeg tror desværre at løbet er kørt hvad dette angår. Næsten uanset hvem man møder eller taler med ignorerer eller er fuldstændigt tavse omkring at vi har en igangværende befolkn.udskiftning. Det er simpelthen bare totalt tabubelagt”.

   Det er perfekt analyseret. Ungdommen, og de lidt ældre, der prøver at være unge med de unge, er dybt, dybt begejstrede for den muslimske masseindvandring. Der er julelys i deres øjne, når de taler om “flygtningene” og hvordan det går på flygtningecenteret. Jeg kender selv nogle af disse typer (typisk kvinder) og der er simpelthen ingenting, der kan få deres øjne til at stråle som synet af en muslimsk person, som de selv mener har behov for hjælp resten af livet. Deres danske medborgere er for dem totalt uinteressante (alle danskere er jo i deres øjne “priviligerede” og “forkælede”) og jeg mistænker faktisk nogle af dem for at være villige til at enten ofre eller sælge deres mor eller andre familiemedlemmer for at kunne få adgang til at bringe flere muslimer til Danmark.
   Den nuværende unge generation er desuden en af de i særklasse mest hjernevaskede/indoktrinerede generationer i Danmarkshistorien. “Grøn omstilling”, “antiracisme”, “Klimakamp”, “kampen mod corona” osv osv; den danske ungdom er så autoritetstro som aldrig nogensinde før- jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende! I gamle dage var det en dyd ikke at tro på autoriteter og politikere- nu er det en pligt at tro på dem, med trusler om Berufsverbot, hetz osv hvis man ikke udviser total enighed og lydighed i forhold til samfundets udvalgte emner, som alle skal være enige i. Men den har ungdommen ikke luret- de er rent faktisk helt ærligt dybt fanatiske og med på den totalitære vogn, med forslag om brandbeskatning af deres ældre medborgere, nedlæggelse af landbrug, “klimaafgifter”, censur og fængsling af anderledes tænkende osv osv..

   Er også enig med din konklusion- vi har ikke en chance. Dette vanvid må køre til den bitre ende, hvorefter vi andre kan samle resterne op og se om vi kan få genoprettet en form for civiliseret samfund efter sammenbruddet. Er ikke sikker på at det lykkes- sidste gang, Europa havde et sammenbrud efter over et årti med totalitært diktatur og krig, havde kontinentet USA til at hjælpe sig tilbage på fode. Det har vi muligvis ikke denne gang, med den udvikling, tingene har taget derovre. Og dengang var vi ikke belejret fra flere fronter, som det ses idag med et stort antal fremmede fjender allerede i Europa, plus et enormt antal indre fjender, som bevidst eller ubevidst arbejder sammen med de fremmede fjender på at ændre Europa til et muslimsk kontinent- altså udover at der er rigtig mange spændinger befolkningerne imellem i Vest/Østeuropa i forvejen..

   • Uwe Max Jensen | 31. oktober 2022 ved 11:17 |

    Befolkningsudskiftningen er new normal. Det er bare sådan, det er. Den er undtaget for enhver diskussion. Som tyngdeloven.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.