Islamist Khalid Alsubeihi underviser skoleelever

Den arabiske islamist, Khalid Alsubeihi, underviser elever på Rådmandsgade Skole i København. Khalid Alsubeihi har inviteret muslimske hadprædikanter (der ønsker, at homoseksuelle skal dø), og han støtter Hizb ut-Tahrir.

Khalid Alsubeihi har inviteret flere hadprædikanter til Danmark. Blandt andet den ovennævnte homofobiske imam, der har en historik som kriminel og bandemedlem.

Khalid Alsubeihi har fået tusindvis af kroner fra kommunekassen og fondsmidler. I en artikel fra Politiken beskrives det, hvordan Alsubeihi får 50.000 kroner fra Nordea. Finansieret af danske bankkunder.

Khalid Alsubeihi har begavet danskerne med hele seks børn. Og Alsubeihi har hyldet en dømt muslimsk terrorist, der har været indespærret på USA’s Guantánamo-base.

Khalid Alsubeihi er træner i thaiboksning og er tilknyttet klubben Renegade MMA – Christianshavns Idrætsklub, der ifølge klubbens hjemmeside er Københavns hårdeste kampsportsklub.

(Illustration: To muhamedanere, der kysser)

Se også Muhammed er bøsse 

Læs også Folkeskolen bloggar om Rasmus Paludan, elever och danska valet

Læs desuden 30 dages Facebookkarantæne for at dokumentere muhamedansk had mod Pernille Vermund 

2 Kommentarer på "Islamist Khalid Alsubeihi underviser skoleelever"

 1. Intet nyt fra Danmarks-fronten. Islamiseringen af landet skrider planmæssigt frem uden forsinkelser.
  Den muslimske overtagelse af landet forventes ovenikøbet at ske tidligere end ventet.

  • Vi danskere kommer om ikke mange år til at leve i et adskilt minoritets parallelsamfund hvor ‘herrefolket’ så lever i selve majoritets ditto.
   Den offentlige sektor har udviklet sig til et kæmpemæssigt cirkus hvad angår ‘forsøg’ på integration fra specielt den muslimske verden af. Den bare vokser og vokser, og det skal den selvf. have lov til uanset hvad. Det synes vores folketingspolitikere er en glimrende ide, fordi så har man jo fået ‘parkeret’ alle problemerne med integrationen(som aldrig kommer til at lade sig gøre) der.
   Det er fan. så hyklereisk at se de selvsamme politikere stå og plædere for at nu skal den off. sektor altså mindskes i stor stil både økonomiske og ansættelses mæssigt set, og så samtidig med stiltiende acceptere at den vokser og vokser år for år med en enorm ‘kulturberigelse’ af de fremmed fjendtlige.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.