Muslim laver tawhid-tegnet ved siden af Lotte Rod, der kræver, at han får dansk indfødsret

Faisal laver tawhid-tegnet på Aabenraa Statsskole ved siden af radikale Lotte Rod, der forlanger, at Faisal skal have indfødsret.

Tawhid er islams tro på Allahs enhed. Tawhid indikerer islams afstandtagen fra kristendommens lære om treenigheden (trinitas), hvor Gud Fader, Guds Søn og Gud Helligånd er tre dele af den samme guddom. Muslimer mener, at den kristne treenighedslære er et udtryk for shirk (polyteisme) – og dermed blasfemi. Ifølge islam er menneskets største synd at sætte en partner ved guds side – sådan som kristne efter islams opfattelse gør det, når de sidestiller Gud og Jesus.

Tawhid-tegnet er bedst kendt som Islamisk Stat-tegnet.

Lotte Rod var den kvinde, der fældede De Radikales formand Morten Østergaard, fordi han havde taget hende på låret.


Se også Dansk radiojournalist – Martin Birket-Smith – gör dokumentärer om ufo

Læs også Jakob Engel-Schmidt kokainbjerg 

7 Kommentarer på "Muslim laver tawhid-tegnet ved siden af Lotte Rod, der kræver, at han får dansk indfødsret"

 1. Gid hans finger vil sidde fast i enden på Lotte!

  • Thors Hammer: Jeg tænker rent faktisk at det er en sandsynlig udgang på den her “seje” historie, som hun jo selv synes, det er.. hun udviser et ubændigt had til dansk kultur og levevis og udviser jo faktuelt og bevisligt en særdeles venlig holdning overfor islam og sharia.

   • Uwe Max Jensen | 27. oktober 2022 ved 12:32 |

    For ikke så mange år siden ville man kalde hende en feltmadras.

   • Fingeren er helt sikkert for tynd.

    Det kan man vel også i dag. ?
    Metoden er da den samme som under WW2.
    Dengang fik disse kvinder et Hagekors tatoveret på .øvballerne ☻ med et brændejern.
    Nu til daws, skulle det være “Halvmånen”
    Strammer hun så ballerne sammen, har vi “Fuldmånen” ☻☻

 2. Jeg beder til at hun en eller anden dag mærker konsekvensen af sine egne holdninger. Når man er så bevidst islamofil og stiller sig op på denne måde med en grinende og muslimsk-overhøjhed-signalerende muslim, så arbejder man aktivt for indførelsen af sharia og muslimsk overherredømme! Og uvidenhed er IKKE en god nok undskyldning i sådan en sag! Det er det forøvrigt heller ikke i andre store politiske sager..
  Og hvad mener jeg så med “konsekvensen af sine egne holdninger”? Det er meget enkelt: Hvis hun en dag bliver stukket ned på gaden af en muslim eller bliver offer for endnu et muslimsk terrorangreb, så kan hun takke sig selv.
  Når hun en dag får ordrer til at påføre sig hijab/niqab eller lign og rette sig efter islamiske leveregler, så kan hun takke sig selv.
  Og når vi når til det punkt som samfund- og det gør vi hurtigt med tanke på alle de andre danske kvinder (og mænd), der meget stærkt arbejder sammen med muslimerne for indførelse af sharia her i landet!- så lad være med at skyde skylden på dine meddanskeres “retorik” eller “umenneskelige holdninger”, Rod! Det er DIN SKYLD og det er DINE VENNERS OG LIGESINDEDES SKYLD! Vi kan “takke” dig for de tilstande, vi allerede har fået og de tilstande, der er på vej.
  Personligt kommer jeg aldrig til at tilgive hverken dig eller dine ligesindede!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.