Jeg kan føle helt ned i bollerne, at islam bliver mere og mere respekteret

Lektor Jakob Holtermann skriver på Facebook om undervisning i Muhammedtegningerne:

“”JEG KAN BARE FØLE HELT NED I BOLLERNE, AT VORES RELIGION BLIVER MERE OG MERE RESPEKTERET.”

I dag er det to år siden, at den franske skolelærer Samuel Paty blev halshugget af en islamist, som led i den evige opgave med at sikre den helt rette form for respekt for islam i vore andres lamslåede øjne.

Siden er det gået slag i slag. For eksempel er i hvert fald tre danske lærere blevet truet på livet over muhammedtegningerne. En engelsk lærer måtte gå under jorden efter en tilbagestående hob fik oppisket en herlig lynchstemning. Og så sent som denne uge er to franske lærere blevet truet på livet, den ene for blot at undervise i sekularisme UDEN at vise muhammedtegningerne, den anden for at være jøde. Dertil kommer alt det, vi ikke hører om.

Herhjemme er forhandlingerne om at gøre Muhammedkrisen obligatorisk og udvikle frivilligt undervisningsmateriale brudt sammen. Den borgerlige fløj vil gerne beskytte undervisningsfriheden og har fundet en uventet allieret i SF, der til deres evige ros har gjort op med de lave forventningers racisme og fundet tilbage til venstrefløjens stolte tradition for religionskritik og sekularisme. Men Socialdemokratiet har til deres evige skam obstrueret og forhalet forhandlingerne, ligesom de som det eneste betydende parti vil have blasfemiparagraffen tilbage.

Alligevel er Patys død og undervisningsfriheden og i det hele taget ytringsfriheden indtil videre stort set fraværende i valgkampen. Til gengæld har i disse dage anklagemyndigheden i Finland indledt en efterforskning imod Ville Ranta, en finsk satiretegner, for med fremragende grumme tegninger at spidde islams mere end almindeligt bekymrende forhold til politisk vold.

Så med lidt held er inden længe det totale blasfemiforbud tilbage ved lov også i Norden, og den dybe respekt for islam genoprettet. Jeg kan føle det helt ned i bollerne.”

Jakob V. H. Holtermanns Facebookopslag.

Se også Polisen publicerar bilder på ytterligare 42 upploppsmakare vid Korankravallerna i Rinkeby mot Stram Kurs Sverige

Læs også Hospitalsansat Thomas Frederik Kortholm fra Regionshospitalet Horsens driver politisk hetz mod folketingspolitikere

Læs desuden Samtidsmaleri: Osama bin Laden maler sit 9/11-mesterværk 

1 Kommentar på "Jeg kan føle helt ned i bollerne, at islam bliver mere og mere respekteret"

  1. halshugget af en islamist: Nej En Muslim og intet andet:

    Den 17. december 2018 blev ligene af 24-årige Danske Louisa Vesterager Jespersen og 28-årige Norske Maren Ueland fundet ved deres telt ved bjerget Toubkal,
    Begge pigerne blev halshugget efter Islamiske forskrifter og Muslimer.

    Det skete tæt ved bjerglandsbyen Imlil i Atlasbjergene, Marokko.

    Husk på: Det er Islam der er ophavet, og det er Muslimer der udfører det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.