Ekstra Bladet kalder kriminel muslim for ‘tidligere topbokser’

Danmarks måske mest islamofile medie – Ekstra Bladet – kalder Reda Zamzam (født i Libanons hovedstad Beirut) for “tidligere topbokser”. Muslimsk kriminalitet bliver mørklagt i dansk presse i stort omfang.

Ekstra Bladet (ved journalist Torben Rask) skriver om sagen:

“Cirka to og et halvt år efter, at den tidligere, professionelle topbokser Reda Zamzam i begyndelsen af 2020 spillede sin sidste oddset-kupon, ser han nu frem til endeligt at lukke det, han selv kalder et mørkt kapitel i sit liv.

Den forhenværende bokser har med en betinget fængselsdom på fire måneder og 100 timers samfundstjeneste ved Retten i Aarhus fået sat et foreløbigt punktum i sagen, hvor han var tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk ved i perioden fra 16. september 2019 og indtil 25. januar 2020 at have fusket med oddset-kuponer i ni forskellige tilfælde i butikker og på tankstationer rundt omkring i Jylland.”


Se også Skolelev åtalad för mordförsök vid Morö Backe skola utsatt för våld, där han tvångsvårdas på hemlig ort för 6750 kronor per dygn medan han spelar Playstation

Læs også Fynsk politibetjent anholdt; sigtet for voldtægt og dødstrusler

Læs desuden Halaldirektør Stine Grønnemose overrasker: Villaen er ejet af fagforeningsmand fra Dansk Metal 

Be the first to comment on "Ekstra Bladet kalder kriminel muslim for ‘tidligere topbokser’"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.