Kandidat trækker sig fra Danmarksdemokraterne efter pres fra Frihedsbrevet

Thor Laage-Petersen Poulsen har valgt at trække sig som folketingskandidat for Danmarksdemokraterne, fordi han har en fortid i organisationen SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark.

Mads Brügger fremturer på Facebook.

Højrenationalistisk? Mig bekendt er der ingen regel om, at man skal være højreorienteret for at støtte SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark. Man skal være imod islamisering. Men det har ikke noget med hverken højreorienterethed eller nationalisme at gøre.


Frihedsbrevets artikel er skrevet af journalistpraktikant Lasse Sandborg.

(Foto af Thor Laage-Petersen Poulsen (øverst): Pressefoto)

Du kan støtte SIAD her

Se også Media frossar i att Rasmus Paludan riskerar mista pengar för sitt parti Stram Kurs

Læs også Her falder vaccinations-rationalet med et brag

Læs desuden Alternativet: Det store homoerotiske opgør 

5 Kommentarer på "Kandidat trækker sig fra Danmarksdemokraterne efter pres fra Frihedsbrevet"

 1. Inger Støjberg er en sød lille lydig pige, der gør, som hun bliver fortalt (ligesom Pernille og Mette!). For Lille-Inger vil gerne være populær og have venner inde i Folketinget. Og Den Store Leder-Mette og resten af Folketinget har jo på en meget kontant måde fortalt Lille-Inger at hun skal rette sig efter sharia og ikke må gå imod muslimske mænds og imamers ønsker om fri masseindvandring af muslimer- og selvfølgelig derfor også adgang for ældre mænd og deres mindreårige “koner” til Danmark, ellers er hun “racist” (Hvilket hun jo allerede er stemplet som af de “godkendte” danskere).
  Der er tale om en total udrensning fra samfundet af folk, der er imod islamisering. Og Mads Brügger, det her en en personlig besked til dig: Jeg vil huske dit svinske indlæg mod Thor Laage-Petersen Poulsen!
  Når det så er sagt, så fatter jeg ikke at Thor Laage-Petersen Poulsen ikke har fattet at Danmarksdemokraterne naturligvis også er et islamofilt parti. For hvis du ikke er islamofil i det danske samfund, så kan du ikke indtage en vigtig stilling i det offentlige liv- og heller ikke en bare lidt vigtig, eller i det hele taget nogensomhelst stilling. Du kan heller ikke i det hele taget forvente overhovedet at kunne få et arbejde og få et godt liv. Det samme gælder, hvis du ikke går ind for tvangsvaccinationer, fragtagelse af borger og frihedsrettigheder, “klima”-afgifter, tvangsnedlæggelse af landbrug, “antiracistisk kamp”, og alle de andre angreb på befolkningen, der er så populære hos eliten.
  Og hvis du har et lønmodtagerarbejde idag, så arbejder du mere eller mindre idag for din egen afskaffelse, for hele systemet er vendt imod borgerne, der idag bare fungerer som rettighedsløst flokkvæg, der hjernevaskes dagligt foran de statskontrollerede TV-kanaler, hvor enhver “oplysning” er enten fordrejet, udeladt, manipuleret, bagatelliseret eller blæst fuldstændig ud af proportion.

  • Thor Laage-Petersen Poulsen burde have gennemskuet, at Danmarksdemokraterne er et islamofilt projekt, der ikke tillader islamkritik.

   • Fordrukken Taber | 13. oktober 2022 ved 13:43 |

    Ja, det burde han virkelig- og jeg synes det er så skrigende tydeligt at “Danmarksdemokraterne” (vi skal åbenbart efterligne Sverige i nye partinavne nu, med Moderaterne og Sverigesdemokraterne som forbilleder), med den vel at mærke udtalte coronastatstilhænger (!) Støjberg i spidsen, bare bliver mere af den samme korrupte grå masse, som resten af dansk politik sidder fast i.
    Folk kan simpelthen ikke tænke så langt at de kan erkende at SAMTLIGE partier i Folketinget har vendt sig imod befolkningen og arbejder til fordel for statsligt overherredømme og tyranni overfor borgerne samt etnisk udrensning af hvide europæere og nedrivning af de vestlige landes eksistensgrundlag. Intet mindre!
    Et eller andet sted kan jeg godt forstå vantroen overfor det ufattelige svineri, europæerne er udsat for- men den er altså god nok. Vores egne politikere HADER OS dybt og inderligt. Jo før man forstår dette, jo bedre kan man erkende at den er helt gal.

 2. Til SIAD støtten.
  Hjerter således,
  eks.
  Hjertebånd.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.