Alternativet og Franciska Rosenkilde ignorerer indvandrernes voldtægter: “Integrationer går rigtig rigtig godt!”

Franciska Rosenkilde fra Alternativet mener, at integrationen går godt. Hvad Franciska Rosenkilde mener om den eksplosive stigning i antallet af voldtægter – ofte begået af migranter – undlod Danmarks Radio desværre at spørge hende om.

“Integrationen går rigtig rigtig godt i Danmark.”

Flere udsagn om masseindvandringens velsignelser fra Franciska Rosenkilde.

Franciska Rosenkilde mener, at muslimer bliver “stærkere tilknyttet til fællesskabet”, hvis man indfører sharia i for eksempel offentlige svømmehaller.

En kvinde påpeger på sociale medier, at det er “langt vigtigere” at indføre sharia-svømning for børn end at lade fædre følges med deres børn til svømning.

Franciska Rosenkilde svarer omgående på dette budskab: “Good point”.

Alternativet og Franciska Rosenkilde mener altså, at det er en “god pointe”, at fædres rettigheder i forbindelse med samværet med deres børn bliver formindsket i takt med, at sharialoven kommer til at herske i danske svømmehaller.

Se også Media hjälper Polisen identifiera misstänkta vid Korankravallerna mot Rasmus Paludan

Læs også MOHAMMED EISA ABDULLA FRA SYRIEN DØMT FOR TYVERI MOD BILKA I ODENSE

Læs desuden Sharia hos Mærsk: Kantinen har grisebilleder og halalmærkning 

2 Kommentarer på "Alternativet og Franciska Rosenkilde ignorerer indvandrernes voldtægter: “Integrationer går rigtig rigtig godt!”"

  1. kællingen er jo dum

    • Jeg anser hende mere for at være helt bevidst og ondskabsfuldt indrettet imod sine landsmænd, ellers ville hun ikke tale så tydeligt imod bedre vidende. Men det kan selvfølgelig også være venstreekstremisternes drøm om danskernes integration i islam hun taler om- når en totalitær politiker taler, skal man ofte afkode deres sprog for at kunne finde ud af hvad det nøjagtig er, de mener.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.