Islamisering af det danske sundhedsvæsen: Rigshospitalet ansætter fremmed fjende

Danske sygehuse bliver islamiseret med indvandrere, der nærer et indædt had til Danmark. Her er det den shiamuslimske indvandrer, Mohamed Al-Hadad, der stammer fra Irak. Mohamed mener, at hans danske værtsland er racistisk og korrupt.

Mohamed Al-Hadad fremturer mod sit danske værtsland på sociale medier. Danmark er ifølge Mohamed Al-Hadad “korrupt” og racistisk.

Mohamed Al-Hadad poserer på Linkedin.

Der pågår i øjeblikket en omfattende islamisering af danske hospitaler. Blandt andet er Rigshospitalet i København hårdt ramt.

Også hadefulde danske venstreorienterede har fået ansættelse i hospitalsvæsenet.

Se også Ytterligare elva åtalas för Korankravaller mot Stram Kurs Sveriges yttrandefrihet

Læs også Kunstens statsminister jubler over happening 

Læs desuden Dan Park: Disneyland Polen


3 Kommentarer på "Islamisering af det danske sundhedsvæsen: Rigshospitalet ansætter fremmed fjende"

  1. Snart er det udelukkende særdeles rige mennesker med private sygeordninger og som har råd til privathospitaler, der kan få en kvalificeret behandling på et hospital. For ikke alene er disse muslimers udmeldinger ildevarslende, man kan ikke andet end at leve i ret stor vished om at på et tidspunkt vil de gøre alvor af den stemning, de har inden i deres islamiske sjæl og gøre alvor af deres tanker om danskerne, med mulige angreb.

  2. Ja, når en person som denne opnår ansættelse i det offentlige sygehusvæsen, så er der kun én ting der er helt sikkert, og det er at mange danskere de tegner private sygehusforsikringer og flygter over i det private sygehusvæsen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.