Utroværdige Lars Løkke: Dømte uskyldig mand på de sociale medier

Daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen kaldte uden bevis overfaldet på Søren Pape Poulsens samlever Josue Medina Vazquez i 2018 for en hadforbrydelse. I maj 2018 frafaldt Rigsadvokaten sigtelsen om en hadforbrydelse mod slovakiske Branislav Gvoždiak.

Branislav Gvozdiak fra Bratislava, der var sigtet for en hadforbrydelse efter et voldeligt sammenstød med Søren Papes samlever Josue Vazquez på LA Bar i København.

Se også Polisen flyttar Rasmus Paludans valmöten från moskéernas närhet av politiska skäl

Læs også Lars Vilks: 3.10. 2021 – 3.10. 2022

Læs desuden Uwe Max Jensen til svensk tv: Staten skal trykke Muhammedhund på 20-kroneseddel 

4 Kommentarer på "Utroværdige Lars Løkke: Dømte uskyldig mand på de sociale medier"

 1. Husker tydeligt den sag- en situation, hvor Pape udnytter sin stilling til at få en formentlig uskyldig mand ikke bare retsforfulgt, men minsandten også udvist af landet i 6 år! Korruption?? Øh ja! Jeg kan da garantere for at den sag slet ikke ville være opstået, hvis ikke det havde været Papes samlever, der var blevet tøsefornærmet, hvorefter Pape udnyttede sin stilling til at hetze og forfølge advokaten! Bananrepublik!!
  Rent faktisk minder den her sag lidt om Jussie Smollett-sagen, dog med den ændring at den slovakiske advokat formentlig i sin afvisning af Josue Medina (eller muligvis bare i almindelig samtale) på LA Bar rent faktisk kan have sagt noget homofobisk. Og hvad så?? Det er ikke noget, der skal medføre retssag og udvisning. Tænk hvis Josue Medina var blevet fornærmet af en muslim- var muslimen så blevet retsforfulgt og udvist? Næppe.
  Og Lars Løkke.. gider ikke engang at kommentere ham.

  • Jeg er ikke sikker på, at slovakken er uskyldig. Men sagen blev sandsynligvis kørt helt unødigt op.

   • Fordrukken Taber | 4. oktober 2022 ved 10:52 |

    Okay, så langede han måske manden en på kassen. Det gjorde Will Smith vist også tidligere i år. Så vidt jeg kan huske, blev Will Smith ikke retsforfulgt. Der er jo forskel på folk.
    Og jeg er helt enig i at sagen her af Pape og Løkke blev kørt op på et plan, hvor den ikke hørte til. De skulle lige vise deres magt frem og vise, hvem der bestemte, i en grad, så sagen endte med et fuldstændigt vanvittigt udkomme og minsandten også en udvisning af landet!
    Jeg håber at slovakkens advokat er dygtig og kan finde en måde at få ført denne sag videre på, så magtmisbruget kommer frem i lyset- altså endnu mere end det helt åbenlyst er i forvejen..

  • Se også den ny postering på Frihedens Stemme, der linker til Politiken.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.