Den tyrkiske terrorsympatisør Ayhan Cetin bliver alligevel ikke udvist af Danmark; højesteret underkender Københavns Byret

Tyrkeren Ayhan Cetin (110475), der både har dansk og tyrkisk statsborgerskab, slipper for frakendelse af dansk indfødsret og udvisning efter, at han fra sin Twitter-profil med et Islamisk Stat-flag som profilbillede, hyldede terrordrabet på skolelæreren Samuel Paty i Frankrig 17. oktober 2020.

Det har Østre Landsrets 7. afdeling afgjort 20. september 2022 i S-930-22. Det er en omgørelse af Københavns Byrets afgørelse af 23. marts 2022, hvor Ayhan Cetin blev frakendt indfødsretten og udvist.

Hvis man er medlem af UUI – Udlændinge- og Integrationsudvalget, kan man se det fortrolige svar på spm. 340 (2021-22) her

Ayhan Cetin på Twitter om drabet på Samuel Paty: “Jeg støtter det fuldt ud, han (Samuel Paty, red.) hører til blandt svin.”


Se også Hyllad topptalang häktad för upplopp mot Stram Kurs Sveriges yttrandefrihet och Rasmus Paludan

Læs også Hun har jo ikke noget tøj på: Dronning Margrethe nøgen 

5 Kommentarer på "Den tyrkiske terrorsympatisør Ayhan Cetin bliver alligevel ikke udvist af Danmark; højesteret underkender Københavns Byret"

 1. kill'em all let God sort em out | 28. september 2022 ved 11:09 |

  Ud med den omskåret lort💩

  • Kan du ikke lide omskårne mænd? Og hvad f….. har det med mandens hadske holdning til “vantro” at gøre- (hvis han altså overhovedet er omskåret, det er ikke alle muslimer, der gør det). Der er også masser af jøder og kristne, der er omskåret!
   Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har skrevet om det her, men det er ret mange- og altid får jeg samme latterlige kommentarer tilbage om “lemlæstelse af drengebørn” og alt det andet f…ing pis!
   Har du nogensinde prøvet at spørge en jødisk mand om han føler sig “lemlæstet”? Du vil meget sandsynligt få det svar at nej, det gør han ikke. Og før det her emne blev betændt og alle danskere, ligesom med hetzen mod “de uvaccinerede”, gik amok i fælles hadangreb mod jøderne fordi de omskærer drenge, var emnet faktisk oppe og vende i 1970erne/starten af 1980erne, hvor stemningen for jødedommen og Israel var langt mere venlig. Dengang betonede læger at indgrebet faktisk er ganske fornuftigt, rent hygiejnisk set. Og der var hverken hadekampagner eller voldsomme og hysteriske folkelige krav om forbud mod drengeomskæring eller hetz mod jøder.
   Noget har godt nok ændret sig siden! Nu hader “vi” bare alle vaner og traditioner, der ikke er danske.
   jeg kunne f…ing brække mig over det. Og jeg vil blive ved med at komme med modangreb mod alle, der fortsætter med at køre med på den hetz. Også her.

   • kill'em all let God sort em out | 28. september 2022 ved 14:11 |

    Jeg synes, at omskæring af drenge og piger er latterligt, vedrørende drenge, naturen har udstyret os drenge med forhud, for beskytte “glansen” mod skidt og møg, så min mening er, at omskæring er et indgreb i naturen, det er mennesket pisse god til på alle fronter, dette er min holdning. Jeg snakker ikke forbud, de kan kraftedeme skære i deres kneppeaffald al det de vil.

   • kill'em all let God sort em out | 28. september 2022 ved 22:39 |

    Hold kæft du er sjov “Fordrukken Taber”

 2. Til “kill ‘em all”s kommentar:
  Beklager hvis jeg blev lidt voldsom i formuleringen tidligere. Jeg bliver nok nødt til at uddybe min egen meget fyndige kommentar fra tidligere, for jeg synes, det er en vigtig debat:
  Der er jo kæmpe forskel på drenge- og pigeomskæring. Sidstnævnte er et dybt destruktivt og nærmest ondskabsfuldt indgreb mod en ung kvinde, mens førstnævnte som tidligere nævnt af læger er blevet kaldt fornuftigt og hygiejnisk, uanset hvad alle går rundt og galper op om i øjeblikket, med den hysteriske “lemlæstelses”-debat. Mange andre får foretaget det indgreb, ikke kun af religiøse grunde.
  Men for vore jødiske landsmænds vedkommende er der jo rent faktisk en historisk religiøs tradition at tage hensyn til. Uanset hvad man måtte mene om den, så er jeg meget glad for at høre at vi to åbenbart er enige om at vi ikke ønsker at lovgive mod den.
  Men lad mig forklare lidt mere om hvorfor jeg synes det er utroligt vigtigt at en kampagne mod drengeomskæring ikke lykkes:
  Det hele har jo netop baggrund i at jeg ikke synes at vi skal støde jøderne fra os- heller ikke dem, der bor i Israel. De kæmper en brav kamp mod en mangeårig muslimsk belejring og i visse tider og områder direkte besættelse. En belejring, som støttes af stærke kræfter i det internationale samfund- ikke kun de arabiske lande- og som israelerne er nødt til at bakse med hver eneste dag.
  Det er en stor katastrofe at Vesten i dén grad har svigtet Israel. Landet er stadig under hårdt pres og det officielle Vesten går utroligt nok mere op i at være gode venner med de muslimske erobrere, Israels fjender, og folk, der ikke bestiller andet end at grave terror-tunneller samt producere og sende raketter ind i Israel fra deres “palæstinensiske” områder, end at støtte den jødiske stat..

  Vi forstår her i Vesten åbenbart slet ikke hvordan tingene hænger sammen.
  Jøderne er efter næsten 2.000 års landflygtighed langt om længe vendt tilbage til deres oprindelige hjemland, det Hellige Land. Det er noget, vi i Vesten skal støtte 100%. Og det inkluderer at vi støtter dem med alt, vi kan finde på, inklusive at holde os fra at støde dem fra os ved at beskæftige os med at tage afstand fra deres vaner og skikke.
  Det er utroligt vigtigt at muslimerne ikke får held med at overtage Israel igen, som de prøver på nu, nøjagtig ligesom de også- igen- prøver at overtage Vesteuropa nu. Jeg synes derfor at det er utroligt deprimerende at se på hvordan Vesten er dybt splittet og ramt af voldsom intern splid og identitetskrise i en grad, så de gamle totalitære destruktive socialistiske/kommunistiske kræfter igen har opnået stor indflydelse, sammen med de woke-totalitæres kamp mod al vestlig tradition og sammenhængskraft, og samtidig med voldsomme opløsningstendenser i den kristne kultur i Europa. Kampen mod Israel og kampen for destruktion af Israel som jødernes hjemland er en del af denne ekstremistiske bevægelses mål. Et mål, der bl.a. forsøges opnået ved hjælp af hadekampagner og hetz mod jødiske skikke og kultur, såsom drengeomskæring. Men også på alle mulige andre områder.

  Vi SKAL have stoppet opløsningen af Europas kulturelle og religiøse arv- den jødisk/kristne arv. Vi skal have sendt millioner af muslimer tilbage til deres hjemlande.
  Og vi skal støtte Israel og jøderne- som er selve billedet på det originale Hellige Land med Jerusalem som centrum- i kampen for at bevare deres land og Jerusalem. Det betyder også at jeg mener at det er på tide at sende efterkommerne af de muslimske invasionsstyrker hjem fra deres FN-støttede belejring af israelske områder. Dvs også fra Judæa, Samaria og Gaza.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.