Ahmad Suhrab Farooqi trampede 17-årig dreng i hovedet – viste sin blodige sko frem på gaden

Den 24-årige afghaner Ahmad Farooqi er blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel og udvisning i seks år for et særdeles groft overfald i Aalborg på en 17-årig dreng om natten 2. juli 2022.

Overfaldet skete omkring klokken 02.45. I Bispensgade mødte den 17-årige, der var på vej hjem fra byen, den 24-årige dømte. Mødet endte med, at Ahmad Suhrab Farooqi overfaldt den 17-årige, der blev sparket adskillige gange og trampet i hovedet, mens han lå på jorden.

Overfaldet var så voldsomt, at den 17-årige brækkede kæben og næsen, fik hjernerystelse og havde læsioner i øjenbrynene.

Ahmad Suhrab Farooqi blev efter overfaldet efterlyst af politiet. Han meldte sig selv efter fire dage. Politiet havde identificeret afghaneren ved hjælp af en overvågningsvideo fra midtbyen i Aalborg.

Overfaldet blev ikke fanget af overvågningen, men på videoen kunne man se Ahmad Suhrab Farooqi forlade stedet med blod på den ene sko.

Overvågningsmaterialet viste også, hvordan Ahmad Suhrab Farooqi viste sin blodige sko frem for de personer, han mødte på vejen, inden han til sidst smed skoen i en skraldespand.

Ahmad Suhrab Farooqi er tidligere dømt for at have generet danske politifolk på gaden i Herning i juli 2021 med trusler og bemærkninger som “trækkerdreng” og “fucking tabere”.

I oktober og december 2021 blev Ahmad Suhrab Farooqi stoppet i bil uden kørekort i Herning.

(Fotos: Politifotos)

Journalist Jesper Ramsing fra Nordjyske har skrevet om rettens afgørelse, men har uvist af hvilken grund ikke nævnt den dømtes navn.

Se også Artisten Melvin Lindkvist publik när Rasmus Paludan talade

Læs også Europas farligste kvinde vandt det italienske valg

Læs desuden Det er ikke ovre

4 Kommentarer på "Ahmad Suhrab Farooqi trampede 17-årig dreng i hovedet – viste sin blodige sko frem på gaden"

 1. kill'em all let God sort em out | 26. september 2022 ved 15:45 |

  genindfør dødsstraf

 2. Skal denne voldskriminelle kulturberiger Ahmad så sidde på et udrejsecenter og dernæst nægte at forlade landet ?
  Hvor mange af den slags typer som ham har vi egentlig boende, som kan gå frit omkring i det danske samfund ?
  Hvornår får danskerne nok af ‘storhumane’ indvandringspolitik ?
  Det er på tide at vi får et decideret remigrationsministerium etableret for at få hjemsendelser sat på skinner.

  • Ja, vi skal have et remigrationsministerium, der kan få folk sendt ud. Desuden bør vi have en instans, der gennemgår alle afgørelser truffet i asylsystemet de seneste 50 år med henblik på at finde ud af, hvorvidt folk har fået ophold i Danmark på falsk grundlag.

   • Ja, hele asylsystemet og alle disse forbandede muligheder for opholdstil. af forskellige længde skal endevendes og saneres fuldstændigt. Alle opholdstil. for forskellige etniciteter/lande skal gennemgås og holdes op imod CPR-/politiets registre, også selvom der evt. er blevet tildelt statsborgerskaber. Dette for at vurdere om der lovmæssigt set er ‘hjemmel’ til et berigtiget ophold i DK stadigvæk foreligger.
    DF har nu endelig fået skrevet ind i deres partiprogram (DF blog – september 2022) at DK skal have et endeligt opgør med de ‘humane’ internationale menneskeret. konventioner.
    Læs: Remigrationsministerium.
    Et endeligt opgør med fup-og-illegal immigration.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.