Mads Brüggers jøderi: Sender hatten rundt

Mads Brügger fortæller på Frihedsbrevet , at han er 1,2 procent ashkenazisk jøde. Nu vil han have, at du bliver betalende medlem af Frihedsbrevet. Mads Brügger skriver:

 “Hatten rundt

Har du ikke hørt Fri Dag, er det nok, fordi du ikke er blevet medlem endnu (betalende medlem af Frihedsbrevet, red.). For podcasten kan kun høres i vores app. Og så er det nu, at du nok engang vil høre mig opfordre dig til at komme med i klubben.

Ja, det koster penge at være med, men når man siger nej til både mediestøtte og annoncer, skal pengene jo komme ind på en anden måde, nemlig gennem betalende medlemmer.

Ved at melde dig ind i Frihedsbrevet er du med til at støtte ideen om et nyhedsmedie, som politikerne ikke kan lukke. Eller tvinge til underdanighed. 

(…)

Men som jeg har sagt før, så er det ikke godgørenhed at bruge sine penge på Frihedsbrevet. Tværtimod, for du får noget igen den anden vej, nemlig fremragende undersøgende journalistik.”

Det virker lidt komisk, at Mads Brügger opfatter mediestøtte som et stort problem. Mads Brügger har hele sit voksne liv (med ganske korte undtagelser) levet af mediestøtte og statsstøtte af forskellig art.

Se også Mads Brügger ‘s Facebookven: Sådan ‘heiler’ du – lektion 1 

Læs også Stram Kurs Sverige i Valmyndighetens röstdata per distrikt för Riksdagsvalet

Læs desuden Vi er nået til det punkt, hvor danske medier omtaler en nordafrikansk Islamisk Stat-terrorist som et “talent”

Be the first to comment on "Mads Brüggers jøderi: Sender hatten rundt"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.