Iransk kvinde uden tørklæde er død: Mahsa Amini blev banket ihjel af moralpolitiet

Debattør Christian Marcussen skriver på sin Facebookprofil om iranske Mahsa Amini, der døde i moralpolitiets varetægt:

“22-årige Mahsa Amini blev for få dage siden arresteret af det iranske moralpoliti for ikke at bære hijab.

I arresten, hvor hun skulle genopdrages, fik hun tæsk og endte i koma. Nu forlyder det, at hun er død (det er bekræftet, at hun er død, red.).”

Se også Expo och nyhetsbyrån Ritzau om Stram Kurs Sverige och partiledaren Rasmus Paludan i svenska riksdagsvalet 2022

Læs også Mette Frederiksen med badebold 

5 Kommentarer på "Iransk kvinde uden tørklæde er død: Mahsa Amini blev banket ihjel af moralpolitiet"

 1. kill'em all before they kill you | 20. september 2022 ved 14:38 |

  de er kraftedeme syge i knoppen dernede i Persien, så ser man herhjemme at muslimske kvinder og dansk Kvindesamfund forherlige den tildækning

 2. Stakkels Mahsa Amini. Hvem kæmpede for hende?
  Og til Dansk Kvindesamfund: I har blod på hænderne, når I står sammen med Hizb ut Tahrir i deres kamp for tvangs-hijab! Og det samme har de herboende muslimske kvinder, der går ind for denne tvang!

  • En lille opfølgning på denne sag:
   Nu fik jeg beskyldt de herboende muslimske kvinder for at have blod på hænderne i denne sag- måske var det en smule uretfærdigt, for jeg glemte jo at nævne dem, der er skyld i det hele: De usle muslimske mænd, der tvinger kvinderne til det her! Men ærligt talt; den måde, hvorpå muslimske kvinder her i landet forsvarer hijab´en minder mig faktisk om den måde, hvorpå medicinalstatsnazister forsvarer coronavaccinetvang og restriktioner og alt det andet vanvid, samt især hetz mod dem, der ikke vil hverken bære mundble eller have coronavacciner! Det ser også ud til at muslimske kvinder, der ikke vil bære hijab, er et uønsket mindretal indenfor islam, ligesom “uvaccinerede” i vore dages vaccinepolitistats-samfund her i Vesten.

   Nå, men nu til dagens nyhed, der bekræfter at en del utroligt modige iranske kvinder kæmper imod:
   Der har tilsyneladende været en stor demonstration i Teheran, hvor man demonstrerede mod mordet på Mahsa Amini. Ved denne lejlighed rapporteredes det at indtil flere tapre kvinder smed deres hijab og brændte dem af!
   Særdeles modigt af disse kvinder. Måske Dansk Kvindesamfund skulle tage affære og arrangere en støttedemonstration for disse modige iranske kvinder, foran Irans ambassade?!! Hvad siger I, Dansk Kvindesamfund??
   Nåh nej, jeg glemte helt at I minsandten støtter kampen FOR hijab´en! Det er jo også kun et lille mindretal af muslimske kvinder, der protesterer, ikke? Og dem gider I jo ikke at vide noget hverken om eller af- åbenbart. De passer tilsyneladende ikke ind i jeres verdensopfattelse.

   • Enig: Og hvor meget er det så lige vi hører i de danske medier – PS – om denne hijab(slør) afbrænding event fra Iran: Stort set intet !
    Det fortæller da bare alt om hvordan medierne de slet ikke ønsker at formidle den store og glædelig hijabafbrænding. Fy ha nej det skal slet ikke omtales i den højhellige Allahs navn!
    Et fedten og leflen for ISLAAAAAM uden lige. Det er næsten ikke til at holde ud og se på nyhederne mere.
    Lidt ligesom med Kristendemokraterne der nu forsøger sig med at tiltrække muslimske kandidater bare for at komme over spærregrænsen.
    De burde jo skifte navn Allahdemokraterne.
    Det er bund hyklerisk og helt igennem ækelt servilt.

 3. Anna Thygesen har noget at glæde sig til

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.