DR-direktør Henrik Bo Nielsen forsøgte at bremse kritisk Detektor-historie om DR

Danmarks Radio har lukket sit faktatjek-program Detektor. I kølvandet på den beslutning har Frihedsbrevet (artikel ved journalist Emil Findalen) en interessant artikel om Danmarks Radio og Detektor. Emil Findalen skriver:

“Den øverste ledelse i Danmarks Radio forsøgte at stoppe Detektor-redaktionens arbejde, da de i efteråret 2020 var i gang med at faktatjekke deres egen arbejdsplads, Danmarks Radio. Det fortæller flere tidligere medarbejdere på DR-programmet Detektor til Frihedsbrevet. Kulturdirektøren Henrik Bo Nielsen forsøgte sammen med ledende redaktionschef Gustav Lützhøft at få Detektor til at droppe en historie, der handlede om, hvorfor DR havde afvist at bringe en interviewartikel med en muhammedtegner – og om hvorfor DR havde givet forskellige begrundelser indadtil og udadtil.”

(Illustration: Cover til Frihedens ikon – en bog om Muhammedtegneren Kurt Westergaard)

Se også Mads Brügger er jøde: Tigger penge til Frihedsbrevet 

Læs også Rasmus Paludan bränner Koranen vid Badhusparken i Östersund fredag 9 september klockan 20 – 21

Be the first to comment on "DR-direktør Henrik Bo Nielsen forsøgte at bremse kritisk Detektor-historie om DR"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.