Christian Marcussen: Konspirationstænkningen i det islamiske miljø kommer ikke kun nedefra, men også fra autoriteter på prædikestolen hos Islamisk Trossamfund

Christian Marcussen skriver på sin Facebookprofil og 11. september og Islamisk Trossamfund:

“I dag er det 11. september. En dag, som de fleste af os forbinder med islamistisk terror og nærmest ubeskrivelig ondskab.


Men sådan ser Islamisk Trossamfund ikke på det. Var man til fredagsprædiken der for et par uger siden, fik man for eksempel fyldt hovedet med følgende konspiratoriske og perverterede analyse:


Vi ved ikke, hvem, der stod bag verdens største terrorangreb. Men det var i virkeligheden godt, at muslimer fik skylden. Det betød nemlig, at rigtig mange konverterede til islam. På den måde er Allah den største planlægger.
___
Det er et godt eksempel på, hvordan konspirationstænkningen i det islamiske miljø ikke kun vokser nedefra, men også fodres fra autoriteter på prædikestolen ud til masserne.”

Christian Marcussen skriver på Facebook.

Islamisk Trossamfund på Dortheavej i København er flere gange blevet forbundet til terror. Moskeen stod bag mindehøjtideligheden for den palæstinensiske terrorist Omar El-Hussein, der dræbte to mennesker ved angreb i København.


Islamisk Stat-terroristerne Leyla Olgun (født 1992) og Hazal Ballê Olgun (født 1997) til højre blev radikaliseret ved såkaldte bogmøder hos Islamisk Trossamfund. Elever fra Avedøre Gymnasium har fortalt, hvordan de to tyrkiske terrorsøstre udtrykte et religiøst had mod ‘kuffar’ – vantro – der ikke underkaster sig koranens lovtekster.

Leyla Olgun og Hazal Olgun er søstre til terrordømte Umut Olgun.Syrienblog skriver om Umut Olgun:

Umut Olgun (født 19. oktober 1988) har bopæl på Ulsøparken 30, 1. th. i 2660 Brøndby Strand. Den kurdiske familien Olgun i Brøndby Strand fortjener et helt familieportræt. Familien er omfattende i Danmark og for dem har Islamisk Stat været et helt familieforetagende. Terrordømte Umut Olguns søstre, terroristerne Leyla Olgun (født 1992) og Hazal Olgun (født 1997) rejste den 26. maj 2016 fra Danmark til Tyrkiet for at tilslutte sig Islamisk Stat (ISIL) i Syrien. Efterfølgende stod faderen Yasar Olgun frem i TV2-dokumentaren “Er mine piger hellige krigere?“. I programmet stod også flere tidligere klassekammerater til terroristen Layla Olgun fra Avedøre Gymnasium frem og fortalte, hvordan terroristpigerne helt tilbage fra 2008 har givet udtryk for, at de hader “kuffar” (vantro) og shia-muslimer. De blev terrorister ved bogmøder på Dortheavej hos Islamisk Trossamfund (WAKF), et statsgodkendt trossamfund med Københavns Kommune som samarbejdspartner. Ingen har set terroristsøstrene siden.

Under PETs rumaflytning af terroristen Umut Olguns bil, en Hyundai Sonata, fremgår det blandt andet, at han den 6. marts 2017 under en køretur, afspillede adskillige terroristiske PKK-sange i bilen. Klokken 12:04:12 afspiller han i bilen en kurdisk terroristsang om at være “Apo-tilhænger”, altså tilhænger af PKKs leder, terroristen Abdullah Ocalan. Klokken 12:06:50 afspilles en anden kurdisk terroristsang med terroristisk PKK-indhold. Klokken 12:08:09 afspilles en tyrkisk lydfil, hvor en person fortæller om bombninger. Klokken 12:08:56 afspilles endnu en kurdisk terrorsang, og klokken 12:10:24 zappes der rundt mellem forskellige kurdiske terroristsange. Terroristen Umut forklarede, at han ikke støtter terrorgruppen PKK, fordi de ikke islamisk set er en acceptabel gruppe, men at han bare godt kan lide deres terroristiske sange. Meget tyder altså på, at kurderen, terrorist Umut Olgun, både er fascineret af terrorgruppen ISIL og også terrorbevægelsen PKK.

Terroristen Umut Olgun er tidligere straffet

 • ved Københavns Byrets dom af 11. maj 2006 med betinget fængsel i 40 dage for overtrædelse af straffelovens § 119, stk. 1 og 3 (vold mod tjenesteperson).
 • ved bødeforelæg af 31. januar 2017 med en bøde på 2000 kroner for overtrædelse af færdselslovens § 118, jf. § 4, stk. 1 (undlade at efterkomme politiets påbud).

På trods af disse kriminelle voldsforhold fik terroristen Umut Olgun, der er tyrkisk statsborger, den 21. december 2006 forlænget sin opholdstilladelse – bare syv måneder efter, at han var dømt for vold mod tjenesteperson. Den 28. juni 2010 blev hans opholdstilladelse tilmed gjort tidsubegrænset – bare syv år inden, han blev anholdt i en af Danmarks største terrorsager.

Terroristen Umut Olgun blev varetægtsfængslet i sagen den 22. september 2017. Han blev ved Københavns Byret den 6. december 2019 straffet med fængsel i fire år for overtrædelse af straffelovens § 114 e (terrorloven). Terroristen Umut Olgun er tyrkisk statsborger og blev endelig udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt.

Terroristen Umut Olgun skal betale DKK 807.990 + moms i udlæg til salær, DKK 63.807,38 + moms i udlæg til kørselsgodtgørelse, DKK 18.215,05 i udlæg til udlægsgodtgørelse til forsvareren, advokat Michael Juul Eriksen, samt et tidligere udlagt salær på DKK 21.125,00 + moms til den tidligere beskikkede forsvarer, advokat Erbil Kaya (kurder). I alt DKK 892.922,38 + moms, i alt DKK 1.116.152,98 inkl. moms + udlægsgodtgørelsen på DKK 18.215,05, i alt DKK 1.134.368,03.

Disse beløb dækker naturligvis kun statens udlæg i udgifter til forsvarerens salærer uden udgifterne til arrestophold, anklagemyndighedens udgifter, domstolenes udgifter og politiets massive efterforskning. Alt sammen millionbeløb skatteyderne selvfølgelig aldrig får igen.

Opdatering:
Den 10. september 2020 ændrede Østre Landsret dommen, så forholdene er omfattet af § 114 i stedet for § 114 e. Straffen for Umut Olgun skærpes til fængsel i otte år.

Islamisk Stat fostrede også Islamisk Stat-terroristen Vedat Sariboga, der ligeledes har tyrkiske rødder.

Syrienblog skriver om Vedat Sariboga:

Vedat Sariboga (“Abu Jandal”), kurder med tyrkisk statsborgerskab, født og opvokset i Albertslund, IS-kriger, terrorist og pyroman. Havde bopæl på Hedemarksvej 94, 1. tv. i 2620 Albertslund, hvor også Mehmet Isikli har adresse. Har taget HF på VUC i Albertslund og har angiveligt arbejdet med logistik hos Nilfisk fra 2011 til 2014. Han brugte e-mail adressen vedatsariboga1@gmail.com og mobil +4550106974.

Han blev beskrevet som “Wadad Sarabuka” på den liste over påståede indmeldelsesblanketter til terrorgruppen Islamisk Stat (ISIL), som FBI angiveligt har fået fat i.

I Danmark var Vedat Sariboga medlem af Islamisk Trossamfunds ungdomsafdeling Munida og aktiv i Kaldet til Islam. Vedat Sariboga underviste børn fra 8 til 12 år i islam hos Det Islamiske Trossamfund i København. Dansk Islamisk Trossamfund har efter anholdelsen vasket hænder og fjernet Vedat Sariboga fra listen over undervisere på deres hjemmeside.

Den 28. august 2014 mødtes Vedat Sariboga for tredje gang med PET, hvor han indrømmede, at han havde tilsluttet sig Islamisk Stat (ISIL) i Syrien, og at han ville gøre det igen. De lod ham være.

Først den 7. april 2016 blev Vedat Sariboga anholdt på sin bopæl i Albertslund.

Den 9. juli 2016 forsøgte han at begå selvmord ved at sætte ild til sin celle i Kolding Arrest. I forbindelse med sagen kom det frem, at han over for en betjent under en køretur har givet udtryk for, at han “ikke gad sit liv mere”. Hans cellekammerat vidnede imod ham under sagen og berettede om fortsat ekstremisme i fængslet og om stor vrede mod Danmark.

Den 9. februar 2018 blev Vedat Sariboga idømt fem års fængsel ved Retten i Glostrup. Han blev også udvist med indrejseforbud for bestandigt. Han ankede først dommen, men opgav senere anken igen, hvorfor byrettens dom i dag er endelig. Han er igen aktiv på Facebook primo 2020.

Vedat Sariboga kalder sig nu “vedat.sariboga.7” på Facebook (FBID: 100039666463566). Flere af hans venner på Facebook har svenske byer angivet, hvorfor det kan antages, at den udvisningsdømte IS-terrorist er flyttet til Malmø, hvis han er blevet løsladt.

Den terrordømte IS-kriger Vedat Sariboga er personlig ven med advokatfuldmægtig Muhamed Danyal Tirpan (kalder sig Danyal Tirpan hos sin arbejdsgiver Bonnor Advokater, red.) (født 7. september 1990), der som Vedat er kurder og opvokset i Albertslund. Den advokatfuldmægtige jurist liker flittigt IS-terroristen Vedat Saribogas islamistiske opslag.”

Følg Syrienblog her.


(Illustration: Osama bin Laden som Osama spin Laden)

Se også Rasmus Paludans valtal i Härnösand filmat 10 september 2022

Læs også Islamisk Stat-terrorist Jacob El-Ali griner af danskerne

Læs desuden Mathias Hee Pedersen skriver om Generation Identitær, og Aske Munck interviewer Renaud Camus 

2 Kommentarer på "Christian Marcussen: Konspirationstænkningen i det islamiske miljø kommer ikke kun nedefra, men også fra autoriteter på prædikestolen hos Islamisk Trossamfund"

 1. en Islamskid mindre.
  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE14399526/24aarig-uden-traade-til-bandemiljoe-blev-draebt-af-skud-i-butik/

  Nu sidder han nok og trutter og sutter een eller anden af de 72 jomfruer / Pattegrise bagi.
  Det kan jeg da godt une svinet.

 2. De muslimske Måger, hold da kæft nogen tegninger.

  https://24nyt.dk/hjaelp-politiet-14-aarig-forsvundet/
  HJÆLP POLITIET: 14-årig forsvundet
  Cilia på 14 år har forladt sit hjem i Mern og er sidst set den 8. september på Ringsted banegård.
  Både familie, politi og sociale myndigheder er nu blevet så bekymret for hendes ve og vel, at vi efterlyser Cilia i offentligheden.
  ————————–
  Jeg føler det lignet utrolig meget. Emilie Meng sagen, som ikke engang er slut endnu.

  Det kunne jo såvel være både en indfødt Dansker eller for den sags skyld en Importeret Perker, “En såkaldt Islammer”.

  Det kan man jo godt sige uden at virke diskriminerende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.