Billedkunstner Tage Ebbensgaard sender bombe afsted mod Inger Støjberg

Tage Ebbensgaard, der udover at være amatørkunstner også er et aktivt medlem af Køge Orienteringsklub, er så utilfreds med Inger Støjberg og hendes angiveligt kunstfjendske synspunkter, at han på Facebooksiden Netværk for billedkunstnere sender en bombe afsted til “kunsthaderen fra Hadsund”. Tage Ebbensgaard lader samtidig vide, at der er flere i støbeskeen.

Tage Ebbensgaard skriver om Inger Støjberg i Facebookgruppen Netværk for billedkunstnere.


Jeg ved ikke om, Inger Støjberg er decideret kunstfjendsk, men hun er i hvert fald ret uinteresseret i kunst. I 2013 tilbød jeg Inger Støjberg at male Muhammed på hendes hus i Hadsund. Et tilbud som hun ikke benyttede sig af:

“Jeg har fået mange fine tilbud efter min kronik, og jeg vil svare alle pænt og ordentligt. Mit budskab var, at jeg har retten til at male profeten på min gavl, hvis jeg har lyst til det. Det er et rigtig fint tilbud Uwe Max Jensen er kommet med. Det er pænt af ham,” sagde Inger Støjberg til B.T.

Senere samme år skabte jeg et dobbeltportræt af Inger Støjberg og muslimske børne-tv-vært Hr. Skæg.

Uwe Max Jensen: Dobbeltportræt – Inger Støjberg / Hr. Skæg

Uwe Max Jensen: Skærmbillede (Inger Støjberg med iPad). Akryl på lærred. 30 gange 40 centimeter. 2018.

Du kan se flere af Tage Ebbensgaards malerier her.

Se også Rasmus Paludan sänder live just nu från Stadsträdgården i Örnsköldsvik trots dödshot

Læs også Afsløring: Censurchef Helle Thorning-Schmidt fejrer Facebookdeaktivering med botox Be the first to comment on "Billedkunstner Tage Ebbensgaard sender bombe afsted mod Inger Støjberg"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.