Rasmus Paludan tager temperaturen på Sverige: Det er selvfølgelig ubehageligt at have et termometer bagi, men det er vigtigt at få klar information om sundhedstilstanden. Desværre viser termometeret, at Sverige er sygt, at ytringsfriheden er truet, og at vi ikke har kontrol over territoriet.

En svenskers analyse af Rasmus Paludan og Stram Kurs Sveriges valgkamp:

“Paludan tager temperaturen på Sverige. Det er selvfølgelig ubehageligt at have et termometer bagi, men det er vigtigt at få klar information om sundhedstilstanden. Desværre viser termometeret, at Sverige er sygt, at ytringsfriheden er truet, og at vi ikke har kontrol over territoriet.”

Högerhippie diagnosticerer det svenske samfund på Twitter.

Se også Video: Rasmus Paludan vid Rådhustorget i Piteå live just nu hos Stram Kurs Sverige

Læs også George Maciunas versus Gustave Courbet 

3 Kommentarer på "Rasmus Paludan tager temperaturen på Sverige: Det er selvfølgelig ubehageligt at have et termometer bagi, men det er vigtigt at få klar information om sundhedstilstanden. Desværre viser termometeret, at Sverige er sygt, at ytringsfriheden er truet, og at vi ikke har kontrol over territoriet."

 1. kill'em all before they kill you | 11. september 2022 ved 13:01 |

  i Danmark er temperaturen lidt lavere, men vi er godt på vej i helvede, det går måske hurtigere fordi Danmark ryger med i slipstrømmen fra Sverige

 2. Danmarks Radio og andre kanaler fik allerede udråbt Magdalena Andersson som valgets store sejrsherre i det svenske valg ud på aftenen i går. Nu skulle hun være klar til at kunne danne en ny venstreorienteret regering blev der sagt.
  Hvordan kan være så arrogantisk og fordrejet(venstre) uden at bare at anstrenge sig for at se på hvordan den samlede blå blok klarede sig selvf. sammen med alle PS stationers skræk: Sverigesdemokraterne ?
  Lige nu fører den blå blok med 3 mandater ifht. rød blok. og har i den grad gode kort på hånden til at overtage magten i SwediSTAN.
  Den blå’brune’ blok kaldes den højre blok med henvisning til at Sverigesdem. i medierne fremstilles som værende noget der har arvet ideologierne fra nazisterne under anden verdenskrig. Sverigesdemok. er vel ikke andet end en omgang DF-lite i DK. Men udråbt som det enorme skræmmebillede. Ufatteligt hvor forvanskede PS mediernes syn er på alt der bare ligger en smule til højre for midten.
  Statsbetalte kanaler burde endevendes evt. lukkes og fratages deres off. midler i støtte når de spreder falske sandheder og løgnejournalistik.
  De enorme indvandrer og kriminalitets problemer som følge deraf vægrer og negligerer man på bedst mulig vis ved at tale om alt andet som bla. den skyhøje inflation.
  Manglende integration er trylleformlaren hele tiden: Jamen man kan jo netop IKKE integrere langt de fleste indvandrere: Læs muslimer størstedels. Igen igen igen, det hele er samfundets skyld og politisk korrekte PS medier ignorerer det faktum at man IKKE kan integrere kulturer/religioner der er 180 grader forskelligt ifht. vores frie vestdemokratier i en kristen kultur.
  For Sveriges bedste skyld kunne man håbe på at Sverigesdemokraterne sammen med StramKurs kunne danne et alternativt sammen og sætte en fuldstændig anden retning for vores nabo-/broderland.
  Hvorfor har vi ikke noget der bare minder om et europæisk alternativ FOX-News i USA…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.