Christian Marcussen anbefaler radiodebat mellem Eva Gregersen og Elias Ramadan fra Det muslimer taler om

Christian Marcussen skriver på sin Facebookprofil om en radiodebat mellem Eva Gregersen og Elias Ramadan fra radioprogrammet Det muslimer taler om:

“Spændende radiodebat i dag i Alis Fædreland (radioprogram på 24syv, red.). Emnet var Eva Gregersen versus Det Muslimer Taler Om (et radioprogram på 24Syv) repræsenteret ved vært Elias Ramadan.

Baggrunden var Evas klumme, hvori hun hævder, at Det muslimer taler om fungerer som uofficielt radioprogram for Islamisk Trossamfund.

I programmet får hun meget overbevisende afdækket, hvordan trioen bag programmet samlet set har en meget stærk tilknytning til Islamisk Trossamfund. Og så argumenterer hun for, at dette tætte bånd præger alt i programmets indhold (herunder hvad de ikke taler om).

Noget, der dog gik mig på, var gentagelsen af, at Eva skulle mene, at Det muslimer taler om er “ejet” af Islamisk Trossamfund eller at moskeen udøver formel indflydelse på programmet. Det er ikke hendes pointe hverken i klummen eller i radioen.

Hendes påstand er, at trioens tætte tilknytning til Islamisk Trossamfund gennemsyrer programmet og kommer til udtryk på forskellig vis.

Det gør det for eksempel ved, at Islamisk Trossamfund nævnes og promoveres suverænt mere end nogen anden moske. Ingen anden kommer tæt på.

Og så kommer det til udtryk gennem emnevalg, holdninger og værter, der tydeligt er rundet af samme ideologi og verdenssyn.

Programmet udtrykker de synspunkter, der trives i Islamisk Trossamfund. Ikke fordi de fra Dortheavej (hvor Islamisk Trossamfund har til huse, red.) dikterer indholdet, men fordi programmets værter og ideologi flugter med hinanden og derfor helt naturligt kommer til udtryk. Det er den islam, værterne er rundet af. De er gjort af det samme islamiske stof.

Eller sagt på en anden måde: Hvis man ved, hvad Islamisk Trossamfund mener om noget, så ved man, hvordan Det muslimer taler om vil behandle emnet og omvendt. Og det er i den forstand, at Islamisk Trossamfund har fået et uofficielt radioprogram på 24Syv.

Meget anbefalelsesværdig radio her


(Illustration: Muhammed og og hans seksårige barnebrud Aisha (og Søren K. Villemoes fra Weekendavisen). Et af de emner som muslimer ikke taler om.)

Se også Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige i Malmö live just nu utsatt för stenkastning som träffade polis – Koranen brinner nära Rosengård

Læs også Camilla Hersom fra Det Radikale Venstre ønsker grønnere Danmark: Tager selv på flyferie

Læs desuden Rotterne forlader den synkende skude – “danske” syrienjihadister vil hjem

Be the first to comment on "Christian Marcussen anbefaler radiodebat mellem Eva Gregersen og Elias Ramadan fra Det muslimer taler om"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.