Hverdagsjihad

Midt- og Vestsjællands Politi har offentliggjort et foto af en bilist, der mandag påkørte en cyklist i Ringsted og derefter kørte fra stedet.

Cyklisten er hårdt kvæstet efter påkørslen, oplyser politiet. 

Cyklisten var tirsdag fortsat i kritisk tilstand efter at være blevet kørt ned med vilje.

Manden, der sad bag rattet i den mindre bil, stak af efter påkørslen. Han bliver beskrevet som almindelig af bygning med brun hud, sort hår og iført sort T-shirt.

Det var et skænderi i trafikken, der ledte op til den bevidste påkørsel af cyklisten på Vibevej i Ringsted.

Bilisten var tæt på at ramme cyklisten, som så gestikulerede mod ham. Det ender med, at bilisten påkører cyklisten med høj hastighed og derefter kører fra stedet, sagde vagtchef Klaus Krogstrup fra Midt- og Vestsjællands Politi mandag aften.

Den 45-årige cyklist blev bragt til Rigshospitalet, hvor han blev behandlet for blandt andet kraniebrud.

Bilisten har meldt sig selv til politiet i kølvandet på, at politiet har offentliggjort hans billede.

(Foto: Politifoto)

Se også Rasmus Paludan polisanmäler misshandel och olaga hot i Piteå 24 augusti, som Piteå-Tidningen publicerade bilder på

Læs også DR’s debatpanel: Kriminelle muslimer

Læs desuden Var Omar El-Hussein terrorist – og kender vi hans motiver? 

3 Kommentarer på "Hverdagsjihad"

 1. En historie, som man med garanti vil se en helt anden udlægning af i den statskontrollerede presse. Hvis de overhovedet gider at beskæftige sig med den.
  I virkeligheden ser det her ud til at være en racistisk hadforbrydelse, begået af en “brun” muslim og vendt mod en hvid dansker.
  Jeg er ganske sikker på at hvis rollefordelingem havde været omvendt, ville de etniske danskere igen blive svinet til af muslimerne og udsat for dels en hetz og dels voldsomme krav fra muslimerne om lovgivning omkring respekt for islam og muslimer i det offentlige liv samt naturligvis forholdsregler og lovgivning vendt imod de hvide etniske racistdanskere. Som sædvanlig.

 2. kill'em all before they kill you | 27. august 2022 ved 19:22 |

  er selv blevet overfaldet af 2 perkere, fordi jeg gjorde dem opmærksom på, at de var ved køre mig ned i fodgængerovergang, perkere kender kun et sprog og det er vold, jeg kunne godt ha brugt en gun i den forbindelse

 3. jeg mener et eller andet sted at have set at denne ‘mørkemand’ skulle stamme fra Marokko af. Det er dem som er ved at få hele Holland til at ligne af stor brun stinkende beskidt affaldscontainer. han skulle efter sigende have ved at være flygtet ud af landet, men meldte sig selv efter at overvågn.billeder af ham blev frigivet.
  Ja, og hvad skal os normalt fungerende hvide etniske danskere så egentlig blive ved med at finde os i fra alle disse andre etniske brune herrefolk ???
  Jeg har personligt ret ofte skulle finde mig i enten som fodgænger eller cyklist at blive ‘overset’ og endda næsten snittet af en af disse brune mennesker af anden etn. herkomst i nogle af deres store benzinslugende biler.
  Det er som om at de slet ikke kan andet end at ligge og køre rundt i alle deres enten leased eller stjålne biler og chikanere os danskere…
  Alt havd der hedder gældende dansk lovgivning og retsstat gælder åbenbart slet ikke i de efterhånden mange fuldstændigt lukkede parallelsamfund der eksister i Danmark.
  Hvad med hele den grønne klimapolitik for det brune(islatiske) indvandrer segment findes den ikke i den del af samfundet ?
  Alle de politikere fra specielt EnsRETningslisten og de RadiGALE der ikke kan få masseindvandring nok har de ikke et mega forklaringsproblem med de alle de fremmede fjendtlige der stemmer på netop dem ifht. ikke udelukkende at køre rundt i store svulmende brændstofslugende mondæne luksusbiler istedet for at befordre sig rundt på enten til fods eller f.eks. en el-cykel ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.