Operation Greed: Flere af de nu dømte bagmænd mødte ikke op til domsafsigelse; de flygtede til Spanien dagen inden domsafsigelsen

Poul Madsen skriver om Operation Greed på sin Facebookprofil:

“Flere af de nu dømte bagmænd i ‘Operation Greed’ mødte ikke op til domsafsigelse, men flygtede dagen før til Spanien.

Det tyder ikke på, at de dømte har tænkt sig at afsone deres straffe. De har ikke købt returbillet.

Hovedbagmanden Naveed Anwar, der netop har fået syv års fængsel, fløj onsdag til Barcelona og befinder sig nu i Spanien.

Det samme gør sig gældende for flere af de andre dømte, der har fået lange fængselsstraffe. Flere er fløjet til Barcelona i løbet af august.

1* Naveed Anwar, der omtales som ‘Kongen’, skal syv år i fængsel for sin rolle i sagen.

2* Usman Ali Anwar (Naveed Anwars bror, red.) straffes med fængsel i seks år og seks måneder.

3* Tepu Islam Ashraf straffes med fængsel i fem år og seks måneder.

4* Tasawar Hussain straffes med fængsel i seks år og seks måneder.

5* Vaidotas Galkus straffes med fængsel i to år og seks måneder. (Vaidotas Galkus udvises desuden af Danmark, red.)

6* Sami Mahammed Hussein Al-bahadli straffes med fængsel i fire år og seks måneder.

7* Asif Bashir straffes med fængsel i tre år.

8* Idris Ibrahim Idris straffes med fængsel i tre år og seks måneder.

9* Amir Mohammad Abbas straffes med fængsel i tre år.

10* Sharjil Akbar straffes med fængsel i tre år og seks måneder.

11* Nilas Benveniste Steinmetz straffes med fængsel i to år.

12* Mikkel Skelskov får fængsel i to år og seks måneder. (Mikkel Skelskov er kendt i offentligheden for sit forhold til realitystjernen Amalie Szigethy, red.)

13* Shahzad Iqbal straffes med fængsel i tre år og 11 måneder.

14* Mohammad Akbar Aslam straffes med fængsel i tre år og 11 måneder.

15* Mohammad Arshad fængsel i tre år og 11 måneder. Han udvises af Danmark.”

(Illustration: Asger Jorn – Guldsvinet)

Se også Umeå tar emot Rasmus Paludan 17:30 – 19:30 i Döbelns park måndag 22 augusti – Stram Kurs sänder det live på Facebook

Læs også Autoblasfemi – når muslimer bliver krænkede over islam

Læs desuden Rasmus Paludan er blevet ærkebiskop11 Kommentarer på "Operation Greed: Flere af de nu dømte bagmænd mødte ikke op til domsafsigelse; de flygtede til Spanien dagen inden domsafsigelsen"

 1. Og næsten ingen udvisninger.

  Samtidig kunne man i lørdags læse i Kristeligt Dagblad, i en leder skrevet af chefredaktøren, Jeppe Duvå, at Stram Kurs er et “ekstremistparti”..
  Her er mit spørgsmål til Jeppe Duvå:
  hvad er ekstremistisk her?

  1. En politik, der går ud på at masseimportere hundredetusinder og atter hundredetusinder af mennesker fra Mellemøsten og Afrika- og deres familier- og helst muslimer, for alle andre mennesker dernede fra med andre trosretninger er åbenbart ikke i fare (selvom realiteterne fortæller den modsatte historie)- og lade danskerne betale for disse menneskers permanente ophold her, samtidig med at man åbenbart har tænkt sig at blive ved med at gå videre med den holdning at alle, specielt muslimer, kan blive danskere, sålænge de kan sige “Asyl”? Så at der i og for sig overhovedet ingen grænser er for hvor mange indvandrere, der kan få permanent ophold her i landet- betalt af de indfødte danskere? Hvilket man også kan se på antallet af tildelte permanente opholdstilladelser gennem de seneste mange, mange år..
  Med andre ord: Etnisk udrensning. Landet foræres væk og man udskifter simpelthen en befolkningsgruppe, de indfødte danskere, med afrikanere og folk fra Mellemøsten, alle fortrinsvis muslimer. Dét er de ekstreme realiteter!

  2. Eller er det de mennesker, der har den holdning at den i punkt 1 beskrevne politik med et mildt udtryk forekommer fuldstændig uholdbar- og med nogle mere “malende” udtryk komplet sindssyg, landsskadelig og dybest set direkte livstruende for danskerne, eftersom både de menneskelige og økonomiske omkostninger ved denne masseindvandring har nået et fuldstændig uholdbart niveau. Og det er bare begyndelsen!

  Hvem er ekstremisterne her, Jeppe Duvå?? Og kan man overhovedet kalde sig selv kristen, når man går ind for denne muslimske masseindvandring? Ikke efter min mening.

 2. Nu er mange af disse dømte i denne Operation Greed, så flygtet over hals og hoved til udlandet, Spanien. Nu bliver alle disse kriminelle migranter vel så internationalt eftersøgt af Interpol, spansk politi etc. Og hvad mon det så lige hjælper i sidste ende på at få dem alle bag lås og trimmer…
  Det er simpelthen ufattelig at alle der mener at vi skal redde hele verden uanset: Hudfarve, etnicitet, trosretning etc. slet ikke kan se at der som altid er to sider af en sag.
  Det er et dobbeltmoralsk hykleri af værste karat at dem(fortalere af masseindvandringen) kalder andre partier, organisationer, foreninger og enkelt personer for ekstremistiske når dem man gerne vil give asyl og ophold jo i sagens natur jo er de egentlige ekstremistisk.
  Denne Operation Greed indeholder hele paletten af alle de problematikker der afstedkommes af den enorme massive masseindvandring i det vestlige Europa, herunder i DK.
  Det er endnu mere end dobbelt moralsk når det kommer fra journalister, lederskribenter, meningsdannere og politikere fra den såkaldte ‘kristlige verden’ af. Jeg fatter ikke at de kan se de enorme landsskadelige indvirkninger sådan en masseindvandring forårsager. I særdeleshed når den kommer fra de såkaldte MENAP(shithole countries) lande.
  Jeg ved simpelthen ikke hvem jeg skal stemme på til det forestående Folketingsvalg: Der er jo ingen af de opstillede partier der har noget som helst om at stoppe indvandringen til vores land endsige begynde på at lave alle de nødvendige remigrationer af alle de etniciteter der absolut ikke skal være i vores del af verden.
  Danskerne betaler både den økonomiske pris og den kulturelle-/samfundsmæssige ditto.
  Jeg tror at mange national sindede efterhånden bliver nødt til at søge til andre lande eller dele af verden hvor man har en helt anden udlændinge/migrations politik som f.eks. Canada, Australien eller New Zealand.
  EU projektet har i den grad udviklet sig til den helt stor dumping(affalds)container for mange fallerede og korrupte shithole diktaturer.
  Angela Merkel, nu tidl. tysk Bundeskansler var om nogen til at medvirke til dette: Wir schaffen das (NICHT) !

  • nordiclux; du må love mig ikke at flygte til Canada, Australien eller New Zealand. Netop de tre lande er nogle af de allerværste coronastatsdiktaturer i Verden. Se bare på Australiens behandling af “uvaccinerede”- og det meget kendte tilfælde med deres svinske behandling af Novak Djokovic- for slet ikke at tale om Ardern i New Zealand- en dybt islamofil kvinde, for øvrigt. Og Canada… tjah, hvordan er det lige, det går med borgerrettighederne deroppe? Derudover tror jeg faktisk at alle de tre lande lukker masser af muslimer ind i deres respektive lande, uanset hvad propagandaen siger.
   Jeg har svært ved at se egnede steder at flygte hen.

   • Det kan du godt have en pointe i med de tre lande.
    Hva’ så med Alaska ?
    Helst et engelsk eller tysk sproget land.
    Tænkte også lidt på Finland, som jo nu har ovetaget rollen som verdens lykkeligste land/folk fra Danmark af. Men sproget er jo komplet umuligt, og klimaet lidt for koldt…
    Men intet er jo perfekt i denne mere og mere utrygge og rå og infiltrerede verden vi lever i.
    Danmark er blevet det helt store socialkontor for hele verden, og i særdeleshed fra MENA landene. Jeg har simpelthen fået nok af at opleve på hvordan vi bliver udnyttet i næsten alle livets aspekter.

 3. Jeg går ud fra, at denne forbrydelse fandt sted i Mellemøsten med disse navne? Nå nej…

  Staten er en fjende for disse folk, ligesom svinet nede i Dubai, så de skal aldrig have nogen som helst mulighed for selv at hæve statslige midler.

  • Svar til nordiclux’ indlæg 23/8 16.28:
   Alaska er jo en del af USA og som tingene er der lige nu, med en junta, der sandsynligvis har snydt sig til valgsejren og muligvis kan blive ved med at tyrannisere USA, så er det svært at se mulighederne og perspektiverne i at flytte derover pt.
   Finland.. tjah, som jeg har forstået det har de også ganske gevaldige problemer med masseindvandringen af muslimer deroppe plus en islamofil statsminister, som ikke lader Jacinda Ardern, den totalitære newzealænder, noget tilbage at ønske, så ved jeg ikke rigtig.. og nå ja, begge steder har et mega koldt klima..
   Det, der har chokeret mig mest omkring den lethed, de totalitære kræfter har haft ved at indføre det nuværende tyranni, har nok været folks fuldstændige kritikløse accept af tingenes tilstand- ja, ligefrem begejstring for tyranni, fratagelse af borger- og frihedsrettigheder, forbud mod kritik af regeringer, forbud mod kritik af islam og straf for at prøve at forhindre sharia (Støjberg-sagen), samt censur, Berufsverbot, fængsling af anderledes tænkende, antihvid racisme, destruktionen af den vestlige kultur, destruktionen af den vestlige religiøse arv osv osv.. det hele er i opløsning og folk går ind i den tyranniske digitale fremtid med begejstring og stor trang til at rive alt ned, som Vesten er bygget på..
   Lars Hedegaard har fornylig skrevet en klumme, som han kaldte “Hvad gør vi, når vi har tabt?”. Han har lige så svært ved at se et lykkeligt udfald af denne enorme verdenskrise. Jeg må indrømme at jeg har det på samme måde. Jeg håber dog på at et eller andet sted så vågner folk op før det er for sent. Men man kan jo blive ved med at drømme mens dagene, månederne og årene går og intet ændrer sig til det bedre..

   • Fordrukken Taber: Du kan næsten få mig til at opgive ævred mht. at finde den helt rigtige destination/lokation i at kunne komme til at udleve det gode hverdagsliv uden at skulle konfronteres med alt vestens selvhad, destruktive borger-og-frihedsrettigheder og ustandselige selvpineri. 😂
    Nu prøves så på at finde de sidste sørgelige rester af en livsduelig verden, der endnu ikke er blevet fordærvet for en hvid skandinav/vesterlænding som jeg.
    Nu må jeg så spille ud med noget helt andet og ‘lidt mere’ nærværende, endda indenfor Rigsfællesskabet DK:
    Færøerne.
    Disse mindre grønklædte eventyrlige klippeøer med en sej og ukuelig indfødt befolkning. Det må da rykke min til tider nedtrykte sindstilstand pga. den store mentale nedtur vi som den oprindeligt hvide befolkning oplever i Danmark i disse år
    På en isoleret afsides beliggende klippeside med udsigt ud over Atlanterhavet og med Danmark på lang behørig afstand må der vel kunne findes et potentiale for et andet nøjsomt og ‘selvtilstrækkeligt’ liv fri for islamofobiske og totalitære bekymringer.
    Men måske tager jeg igen helt fejl mht. Færøerne…måske hader de danskere deroppe…

 4. nordiclux; hvis du ikke er til det kølige nordatlantiske klima, så er Færøerne måske ikke lige sagen. Til gengæld er landet ikke medlem af EU 😃 og ifølge en tvivlsom statistik, jeg lige har fundet på en obskur dansk hjemmeside, angives islams andel af befolkningen på Færøerne, til 0%😀. Men mon ikke en lokal færøsk politiker snart finder på at importere nogle?.. 🙄
  Personligt ville jeg nok selv overveje Polen eller Ungarn eller et helt tredje sted, hvis andre ligesindede simpelthen grundlægger et nyt land enten her i Europa eller andetsteds, som er baseret på antiautoritære frihedsrettigheder. Men situationen skal virkelig komme helt ud af kontrol her i Danmark, før jeg vil forlade mit fødeland. Jeg besidder jo, som så mange andre, et ukueligt håb (utopi?) om at tingene vil ændre sig og at Danmark i fremtiden kommer til at ligne Danmark igen..
  Så er der jo de helt store udfordringer: Langt de fleste danskere har ikke særlig mange penge. Det er en ret stor forhindring for at flytte teltpælene op og starte et nyt liv. Man skal helst ramme rigtigt første gang. Og: Får vi overhovedet lov til at forlade landet, hvis situationen ender med at blive så tilspidset, som vi her på siden forudser (og det tror jeg sagtens, det kan ende med- hvis vi ikke allerede er blevet udplyndret af inflationen inden da)? Totalitære regimer har det jo med at ville “holde” på “deres” borgere, fordi de ønsker at suge al energi, penge og ånd ud af dem, før de bemægtiger sig alle deres penge og ejendom og derefter afliver dem.. se bare på naziregimet og jøderne og Sovjetunionen/østblokken og den “antifascistiske mur” i Berlin samt deres forfølgelse af dissidenter.
  Der er mange problematiske udfordringer at overveje. Rigtig mange.

  Måske er det bare mig, der er for pessimistisk. Det håber jeg virkelig. Jeg håber virkelig at mareridtet (som jeg helt ærligt synes at det er, også nu) snart slutter og at Vesten kommer til sig selv igen. Så hvis jeg nu slutter mit indlæg på den forhåbning, så kan vi begge sidde tilbage og kramme håbet og ønsketænkningen 🤗🤗🤗

  • 😂 Malmø 😂 bliver det i alt fald IKKE lige i sagens natur. Dette ville være total dystopisk! Byen kunne ligeså godt ligge i GAZA-stripen efterhånden og er reelt set ‘förlorad’.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.