“Antifascister” generer familiefar

Det er ikke kun Jeppe Veibel fra Nye Borgerlige, som venstrefløjen har forsøgt at intimidere de seneste dage. “Antifascisterne” har også generet Daniel Beattie (der har været en ledende figur i Generation Identitær i Danmark). Daniel Beattie / Storm over Europa skriver på Facebook:

“”ANTIFASCISTER” CHIKANERER FORTSAT MIG OG MIN FAMILIE

Onsdag nat, pudsigt nok samme nat, hvor min gode ven Jeppe, der arbejder for Nye Borgerlige, fik smadret sin bil, blev der endnu engang anonymt hængt plakater op med mit billede og en påstand om, at jeg er “fascist”. Ganske almindelig chikane fra den yderste venstrefløj.

Jeg er en familiefar med tre børn. Det var min kone og børnene, der opdagede plakaterne. Selv om plakaterne kun nævner mig, er det naturligvis også min familie denne chikane er rettet imod. Børn bliver utrygge, når de ved, at nogen er ude efter deres far. Når de ved, at far er blevet slået ned på grund af sine meninger, og den ældste af dem har endda oplevet, at der blev indberettet en opdigtet sag til de sociale myndigheder om hende. Hun måtte møde op hos de sociale myndigheder og forklare, at det var løgn.

Jeg har tidligere fortalt om disse sager i Weekendavisen og Berlingske. Jeg driver en Facebookside, en Youtubekanal og en hjemmeside og står frem med navn og ansigt, som jeg mener, at man bør kunne gøre i et demokratisk samfund. Er folk uenige med mig, kan de jo gøre det samme, og det er fint. Desværre deler den yderste venstrefløj ikke denne præmis og tyer til vold, hærværk og chikane. Selvfølgelig i nattens mulm og mørke, som de kujoner de er.

Jeg ved ikke, hvorfor de tror, at dette skulle have en effekt på mig. Jeg er i forvejen en offentlig person. Naboerne, hvor jeg bor, er almindelige mennesker og har ikke sympati for politisk chikane. De kender os og holder et vågent øje med kvarteret, fordi de ved, at vi er udsat for den slags. I forhold til mine børn så er jeg naturligvis nødt til at lære dem, at man ikke kan bøje sig for voldsmandens veto. Man må aldrig lade sig kue.

Ikke desto mindre er det ikke rart at tænke på, at der findes disse voldsparate ekstremister, der er villige til at lade deres modvilje mod mig og mine holdninger ramme mine børn. Jeg håber snart, at denne systematiske chikane mod højrefløjen tages mere seriøst af politikerne.

DEL GERNE DETTE OPSLAG SÅ VI KAN GØRE OPMÆRKSOM PÅ AT DETTE FOREGÅR.

Hvis du gerne vil gøre de venstreradikale ekstra sure, så giv en donation til GI (Generation Identitær, red.) som tak for deres indsats. Det gøres på Mobilepay 39601.”

(Fotos: Daniel Beattie / Facebook)

Se også Europa tilhører europæerne: Remigration nu!

Læs også Blodigt angreb på Salman Rushdie: Muslimerne griner allerede 

7 Kommentarer på "“Antifascister” generer familiefar"

 1. Det er op ad bakke for mennesker, der bekæmper befolkningsudskiftningen.
  Har sendt en lille skilling til GI via Mobilepay. Det samme kunne desværre ikke lade sig gøre til Frihedens Stemme mobilepay for et par uger siden, jeg fik at vide at “Nummeret er ikke aktivt og kan ikke modtage betalinger”. Har FS mon fået ny mobilepay? Eller blokerer antigrundlovs-segmentet for jer?

  • Det er op ad bakke for mennesker.
   Netop.
   Særlig når de ikke må forsvare sig.
   Der er KUN E`n vek at gå, og den er spærret, af: Den lovgivende magt, Den dømmende magt, og Den udøvende magt, selv om den sidste ikke har magtmonopolet mere.
   Ingewn af det 3 Magter Handler på folkets vejne.
   Gad vide hvornår folk er møre nok til at tage over, og få rosset smidt på lossepladsen.

 2. Hvis en dansker bevæger sig i de muslimske kredse, bedes det gøres med forsigtighed.
  Til Disse har jeg en opfordring: Gå aldrig alene. Hvis det skulle være, så sørg for at have røven tæt op ad hunmuren. Hvis det så ikke kan lade sig gøre, er der stor rissiko for et ødelagt Øvhul.
  Det hele bunder nemlig i: Den næste Muhammed SKAL fødes af en Mand. Aå kære venner.
  Det bliver ikke så lidt af en NEGERARM.

 3. IGEN:
  https://denkorteavis.dk/2022/347157/
  Tilfældig mand udsat for voldeligt gaderøveri – nu jagter politiet disse to udlændinge.

  Havde manden haft en pistol, havde politiet ikke ledt så meget, og samfundet havde desuden sparet en masse penge.

  Det skal ses i lyset af: Den lovgivende magt, Den dømmende magt, og Den udøvende magt, sover i timen.

  • kill'em all before they kill you | 17. august 2022 ved 20:47 |

   ved godt at man må ikke opfordre til vold eller hærværk, men får lyst at tage 10 molotovcocktails🔥🔥 med på Dortheavej i mulm og mørke

 4. Jo Jo vi kan styre os, når bare det ikke går ud over vores børn og børnebørn.
  Dertil og ikke længere.
  Hvis myndighederne ikke kan forstå det, må folket lære dem det.
  Ad fredelig vis, selvfølgelig. ☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.