Terrorsag i Aarhus: Bilist bevæbnet med knive

Da politiet anholdt en 33-årig mand, der kørte dødskørsel i gågaden Frederiksgade i Aarhus, var han svært bevæbnet. Den 33-årige havde to store knive i sidelommen ved førersædet samt en mindre kniv i inderlommen.

Terrorsagen fra Aarhus var indtil i går fuldstændig mørkelagt af de danske myndigheder.

Se også Rasmus Paludan bränner Koranen i Tensta just nu live i video med Stram Kurs Sverige 8 augusti 2022 klockan 17 – 19

Læs også Er dette Salman Rushdies overfaldsmand? 

Læs desuden Imam Ali Moskeen slettede kontroversielle spor til Iran

1 Kommentar på "Terrorsag i Aarhus: Bilist bevæbnet med knive"

  1. Det her er et skoleeksempel på magthaverne bagatelliserer, fordrejer og manipulerer virkeligheden. Men det er samtidig også bare ét eksempel.
    Udover angrebet på Salman Rushdie har vi denne uge også haft et muslimsk angreb på bedende jøder ved Grædemuren i Jerusalem, en sag i USA, hvor en række mord på muslimer viste sig at være begået af- you guessed it- en anden muslim, i den klassiske sunni-shia konflikt, og en række andre sager hvor muslimer angriber “vantro”.
    Faktisk er der så mange sager hver eneste uge at man, udover efterhånden at glemme de fleste af dem, fordi det er blevet så hverdagsagtigt, efterhånden bare har affundet sig med at sådan er liver bare, både her i Vesten, i Østen, i Amerika og i Afrika..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.